Evosiu tak jak mowilam pisze
Meza wygonilam i sama zasiadlam przed komputerkiem.
Kallusiu witaj!!!Wieki cie nie bylo!!!Swietne fotki.I widze, ze corcia bedzie sie nazywala tak jak moja panna
Maxin slicznie sie usmiecha twoja corcia

i jak ci sie zdolalo tak uchwycic ten moment?Piekna jest
Izus ale fajnie Oskarek wyglada

Widze, ze tatus przyzwyczaja synka do futbolu
Malwinko jaka fajna strona waszej rodzinki

Super pamiatka i piekne fotki...Odezwij sie na GG to moze ustalimy date spotkania

Juz sie nie moge doczekac.Nareszcie jakas mama mieszka blisko mnie ;D ;D ;D
Evosiu ja zapraszam do nas tutaj.Piekne mamy okolice.Niedaleko Windsor i wogole spokojnie tu u nas.Mam nadzieje, ze jak nastepne spotkanie ustalicie to my juz bedziemy mogly byc.Tez bym chciala Was poznac.
A co do zakupow to ja glownie zaopatrywalam sie na poczatku w Mamas&Papas.Wozek mamy wlasnie stamtad.Troche jest duzy i trzeba miec duzy samochod zeby sie zmiescil ale bardzo jest wygodny i dla Julci, i dla mnie do prowadzenia.Lozeczko tak jak i wozek tez z M&P.Poza tym wszystkie kosmetyki mialam z Polski

Nivea baby sa super i polecam kazdemu.W MotherCare kupuje Julci body i pizamki.Mysle, ze tam maja najlepsze.Body kupuje takie biale z malenkimi aplikacjami postaci z Kubusia Puchatka.Nie rozciagaja sie i sa naprawde swietne.Poza tym posciel mamy z Mamas&Papas.Swietna.Pierzesz w pralce i ciagle wyglada jak nowa.Wszelakie dodatki typu materac i inne duperelki tez w Mamas&Papas.Poprostu podobaja mi sie jakosciowo i maja sliczne pastelowe kolorki...A co do innych zakupow typu buteleczki smoczki to najczesciej byly to NUK'a.Niemiecka firma.Mozna dostac je w Bootsie.Mi przypadly do gustu bardziej niz AVENTU.Nie wiem czemu.Smoka do ciagania kupilam AVENTU ale moja panna miala go w glebokim powazaniu i do dzis przewraca sie u niej w zabawkach

Jesli chodzi o chusteczki takie nawilzane to kupuje tylko PAMPERS SENSITIVE.Te bezzapachowe.Nie powoduja wysypek ani innych podraznien.Inne mojej pannie nie pasowaly....Nie wiem co jeszcze.Juz nie pamietam poprostu.Zdaje sie nie bylo to tak dawno a jednak trudno mi sobie przypomniec co jeszcze....Jak bys chciala cos wiedziec to pytaj kochana
Dziewczynki czytam , ze wiekszosc maluszkow ma problemy z szorstka skora...Nie chce nawet mowic co ja sie mialam z moja Julcia...Okropnosc.I nie na buzi ale na brzuszku , plecach raczkach nozkach....Wszedzie poprostu!!!To bylo okropne.Oczywiscie lekarz tutaj jak to zwykle niczym sie nie przejal...ale ja postanowilam, ze tak tego nie zostawie.Poszlam do pani ktora zajmuje sie wlasnie takimi problemami i dostalam kosmetyki Oilatum (bardzo mi pomogly) a poza tym taki nawilzajacy krem Hydrus Oitment firmy Almus.Poprostu super sprawa.Nawilza skore doskonale....Na poczatku smarowalam Julcie cztery razy dziennie.A poza tym kapiele w wodzie z Oilatum.I zadnego kontaktu z mydlami.Zadymi.Nawet tymi dla dzieci.Poprostu zeby skory nie wysuszac...Mowie Wam istny obled.Czasem mialam juz dosc wszytskiego i siedzialam i ryczalam bo nie wiedzialam jak jej pomoc....Kapalam nawet mala w krochmalu.I nic.A pozniej z mezem doszlismy do wniosku ze bedziemy ja kapac w wodzie z butelek.Przegotowanej i zero kontaktu z woda z kranu....I stal sie chyba cud.Po kilku kapielach zaczelo wszystko znikac.Jaka bylam szczesliwa!!!Mowie Wam dziewczyny.Jakbym wygrala na loterii milion funtow

I oczywiscie dodawalam do kapieli ten plyn Oilatum i smarowanie codziennie rano i wieczorem po kapieli tym kremem nawilzajacym.Pomoglo.Dzieki Bogu juz Julcia nie ma nic.Aha dodam, ze zadna dieta nie pomagala.Ani bezmleczna ani zadna inna.A poza tym karmilam przeciez Julcie cycem do 13 miesiaca...Nikomu nie zycze czegos takiego.Bylam wszedzie nawet w Polsce u pani profesor alergolog dzieciecego.Aj...Szkoda slow.Dzieki Bogu, ze juz jej to przeszlo i oby tak juz zostalo (puk puk puk).
A na takie suche policzki, to ja zawsze stosowalam masc z witamina A.Oczywiscie kupiona w Polsce ;D Swietnie leczy taka sucha skorke i jest doskonala na kazde tego typu problemy

Polecam ja.Warto ja miec na wszelki wypadek.I kosztuje bardzo niewiele 5 czy 6 zlotych.
Ale sie rozpisalam.Koncze juz i uciekam spac.Aha
Evosiu Staines jest niedaleko od Londynu.To county Surrey.Zapraszam wiec do mnie.Moze nastepne spotkanie w mojej okolicy

Bardzo by mi bylo milo....Aha i mam pytanie.Czy ktoras z Was moze mi podac adres dobrego polskiego sklepu?Z gory dziekuje...
Beto mieszkamy calkiem niedaleko siebie...Moze male spotknie?
Malvinko pamietamy pamietamy

Wypoczywaj i ucaluj Maje

Tez bym chetnie odwiedzila siostre na wybrzezu ;D
Buziaczki.Pa.
Maxinka+Natalinka= London/Turnpike Lane
Evoska+Rocco=London/West Kensinghton (pd-zach 1 strefa)
Maja+fasolka=London/West Kensinghton
Martuska+Alus=London/Croydon
Beta+Tomcio+fasolka=London/Twickenham(SW strefa 4)
Ivonek+Julcia=Staines(Surrey)
Ara+Marcelek=???
Lwica+Olivierek=???
Magda+Olivka=???Anya+Josh=Brighton
Izusia+Oskarek=Leigh
Tamarunia+Hafsa=Londyn/Hackney(Upper Clapton-2strefa)
Cela+ =Hastings
Dorka+ =
Malwanka+Tosia=Camberley ( Surrey)
Kallusia+Julcia=London/Bermondsey(poludnie 2 strefa)
Malvina+Maia=Walthamstow Village(polnocny wschod Londynu- 3 strefa)