reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witajcie babeczki!U nas pogoda dzis niefajna, szaro, buro i deszczowo, juz wole ten upal niz deszczor!
Maly jest slodki, w nocy nadal cudnie spi i budzi sie tylko na jedzonko, w dzien roznie, dzis np tez duzo spi.Ale generalnie jest coraz fajniejszy, juz widzi wiecej bo sledzi oczkami jak ja chodze kolo niego i wogole usmiecha sie i macha raczkami i nozkami kiedy do niego mowie.Jest taki kochany i z dnia na dzien kochamy go jeszcze bardziej, hihi:):):)
Maxin- nie wiem ile maly na teraz cm ale ostatnio mial 58cm!A Jak Natalcia, jest gzreczna, no i jak u niej z jedzonkiem i waga???
Tamarunia-nie dziwie ci sie ze jestes zla, chyba kazda z nas czeka na utesknione wakacje w Polsce.A ty jeszcze masz wesele, wspolczuje.My tez mamy wesele moje przyjaciolki wiec tym bardziej nie mozemy sie juz doczekac, jeszcze tylko 3 tygodnie.O i juz zarezerwowalismy sobie kwatere nad morzem na niecaly tydzien w Lebie.Czekamy z niecierpliwoscia.
Kallusia-moj Karus jest naprawde duzy ale ja naprawde karmi go tylko cycem i nic wiecej mu nie daje, to mu wystarczy a rosnie jak na drozdzach.Sami jestesmy w szoku ze taki chlopisko sie z niego robi, ale najwazniejsze ze jest zdrowy i ladnie sie rozwija:)
Evoska, Majeczka33-jak sie czujecie, jak wasze brzucholki, malenstwa mocno juz kopia???
A i Karunio dziekuje za komplementy:)
A oto pare najnowszych fotek:)
A cio to za swiatelko blysnelo?

Nio, gdzie to jedzonko?:)

reklama
Juz mi troche przechodzi....

Izusia Oskar rosnie naprawde szybciutko, powiem Ci ze nasza Hafsa rosnie w podobnym tempie!!!!Bo przeciez 2tyg temu na szczepionce w 8 tygodniu wazyla 5.7kg a uroszila sie przecez z waga 3130! A jak mierzycie Synka?Bo ja sama centymetrem, bo u nas podczas szczepionki nie mierzyli, moze mam sie upomniec?
teraz Hafsa pewnie dobre 6kg wazy bo serio jak ja trzymam i karmie to jest co tzrymac!!!!!!
A zauwazylyscie pierwsza bizuterie Hafsy? :D :laugh: ;)

Izus juz wiem dlaczego Oskar tak rosnie ;D bo go ciagle do cyca ciagnie, tak jak na zdjeciu :laugh: ON JEST CUDNY :laugh:
Tamarunia pewnie ze zauwazylam piekny pierscionek :laugh: to pewnie od tatusia zeby juz od najmlodszych lat odstraszac kawalerow :laugh:

Witam kobietki.U nas wszystko ok,mamy nowe newsy,malutkiej przebil sie pierwszy zabek,SZOK,SZOK,SZOK .Od paru tygodni cos tam na dzaselku przeswitywalao,ale nie myslalam,ze to moga byc tak wczesnie zabki,a tu jednak ;D W piatek bylam na babysiter u koleznaki,bo chciala isc na urodzinowa imprezke z meze,a nie byla juz nigdzie od roku,Jej i moje malenstwa spaly wiec nie bylo problemu,a ja spokojnie mogla obejrzec Big Brother ;D Wczoraj nbabcia zajmowal sie Natinka kiedy ja bylam u fryzjiera,seidzialm trzy godziny,ale jestm zadowolona,mam fajne pasemka i ok obciecie,nic szczegolnego,ale wydaj mi sie ze mi w tej fryzurce dobrze.Malutak byla bardzo grzeczna,wogole tak sobie swietnie juz gaworzy,cudwonie,mowi :auuuu.auuuu,aaaaaaa,przy tym piszczy i ma taki delikatny glosik,boska jest ;D ;D ;D Ze smiechy pekalam wczorak,a kazdego dnia coraz dluzej mozna z nia pogaworzyc ;)
W nocy naprawde dobrze spi,ladnie je i jest grzeczna,duzooooo mniej placze i sie ciesze.Raczki do buzi czesto wklada i sie slini ;)

Izusia synek widac glodomorek,tylko blizjo cyca sie znajdzie i juz chce lapac,hi,hi,hi.Moja tez tak sobie dziobie ;D ;D ;D Synus jest fajowy,sle caluski dla niego ;D
Tamarunia mam nadziej,ze juz zlosc przeszla.Mam nadsziej,ze jednak uda sie wam zalatwic ten paszport i pojedziesz na wesele ;)
Kallusia my rowniez szukalismy mieszkanka i niezle trzeba bylo sie nachodzic iaby cos znalesc,zajmuje to troche czasu,bo jak piszesz ceny sa rozne,my szukalismy w roznych dzielinicach i powiem ci,ceny sa porownywalne.Najlepiej szukac w LOOT tak jet duzo ogloszen i od prywatnych osob,my wlasnie tak znalezlismy calkiem przytulen mieszkanie 1bed,nie jest wielkie,ale jak na razie nam wystarczy,a cena jet rowniez ok.Powodzenia zycze ;)

A to nasze fotki ;D ;D ;D
nasofirlaski17kf.jpg

mamakapie18nh.jpg

alesobiesiedze14uo.jpg

Ide zjesc obiad
PAPA
MILEJ NIEDZIELI ;D ;D ;D

Aj maxin dzis sie pogodzilismy, tak nieoficjalnie ;D nikt nie powiedzial jeszcze przepraszam (wiesz duzo nieprzyjemnych slow padllo) ale juz sie do siebie odzywamy, rozmawiamy, posszlismy na spacer pojednawczy, zrobilismy super zdjecia, ktore wkleje kiedy bje pomniejsze!!!

Wiesz Maxin ze my bardzo blisko siebie mieszkamy?Moze sie spotkamy serio kiedy?moglybysmy pojsc na zakkupki czy nawet polazic gdzies. Kolo Ciebie sa przeciez jakis sklepy z ciuszkami, wood green niedaleko. Jedymym problemem dla mnei jest to, ze Hafsa nie potrafi jesc z butelki ::) i musze ja karmic piersia:( wiec jak gdzies jade z nia to albo samochodem(zby ja tam nakarmic)albo np w przychodni prosze o jakies miejsce(zawsze sa zyczliwi i cos organizuja-widza ze nosze hijab. Wiec po prostu nawet na spacer jak ide to tylko wtedy kiedy wiem ze Hafsa nie bedzie chcaial jesc w tym czasi:) albo wiem ze w kazdej chwili moge wrocic_park mamy doslownie pare krokow.
Do Ciebie musze jechac 2ma autobusami okolo 30 min bez korkow.

No i serio jestem w szoku ze juz zabkuje Natalka!!!szybko!!!wow!!!!!I moja tez strasznie wklada paluszki do buzi ale ja nic nie widze zeby cos sie przebijalo. Ale strasznie sie slini i je te swoje piastki, a dajesz gryzaczek?lub smoczek?

No i chce powiedziec, ze swietnie wygladsza!!!!!A NAtalka to pieknosc jak i rodzice z rezsta!!!!I doslownie jak piszesz o gaworzeniu to jakbys mowila o Moje malej. Tak samo!!!a jaka radosc co?
Rowniez juz reaguje na intonacje, jak jej mowi: Hafsus nie liz raczek , ni mozna!!! i robie grozna mine, to ona tak fajnie marszczy brwi . Super gada tez, albo tak piszczy. oj ale uciech z tych dzieciaczkow!!!!co?
no koncze obiecuje ze wkleje fotki!!!!!!

hej dziewczyny!!!!!

Tamarunia- fajna ta twoja mala i tez zauwazylam bizuterie prawdziwa dama z niej teraz ;D ;D ;D i jak to milo sluchac o gaworzeniu maluszkow :laugh: jak ja bym chciala zeby moja malutka juz sie urodzila :)

maxin- zabek juz!!! naprawde szybko i super GRATULACJE dla Natalki tak ciezko biedna pracuje ach i juz pieknie spi ciesze sie z wami a jaka z niej piekna ksiezniczka hm hm hm ;D,a ty pieknie wygladasz fryzura idealna dla ciebie i najwazniejsze ze dobrze sie w niejn czujesz :laugh:

izusia- Oskarek przystojniacha i rosnie jak na drozdzach i super ze jest zdrowiutki tylko tak dalej ;D ;D ;D

Ivonek- a twoja ksiezniczka wymyslila moze cos przebojowego w weekend i jak zmagania z siusianism ;D ;D ;D

kallusia- fajnie ze znowu jestes na forum, taka pogodna jestes ;D ;D ;D

evoska- jak ty sie czujesz, i kiedy idziesz dokladnie na wolne, ja jutro daje podanie i mam zamiar zniknac z pracy juz 29 lipca ;D ;D

moja mama juz jutro wraca do polski czas tak szybko zlecial ach, bylo super malutka kopie jak okrobatka i jest boska,az brzuch mi podskakuje chociaz nie naleze do duzych brzuszkow i nadal moja waga stoi w miejscu od poczatku ciazy przytylam 4 kilo a od 16 tyg 1 kilo jak uwazacie czy to normalne? ja nie wiem co prawda jak bylam na scanie to powiedziano mi ze wszystko jest w jak najlepszym pozadku ale czasem sie zastanawiam czy nie powinnam troche wiecej przytyc a dzis mamy 23tydz ;D ;D ;D,

pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny i maluszki i fasoleczki ;D ;D

aaa, a imie dla mojej slodkiej kobitki wybralismy juz dosyc dawno z mezem i jednoglosnie jest juz Marta, ale narazie mowimy niunia :laugh: :laugh: :laugh:

pozdrawiam i milego ogladania meczu

Tamarunia jasne ,ze mozemy sie umowic,wiesz ja moge przyjechac,bo mala karmie czasami butelka,wiec jakos sie mozemu ugadac.Fajnie by bylo ;D ;D ;DW wiesz gdzie na Hakney jest Primark????Bo chcialam kupic sobie pare rzeczy na lato ;)
Maja fotki Marusi sa sliczne,ciesze sie,ze mala tak dobrze w brzuszku rosnie,a kilogramami sie nie przejmuj,nie musisz przytyc duzo w czasie ciazy,ale mowia,ze najwiecej sie grubnie w ostatnim miesiac ::) ::) ::)A mam pierwszy raz w Lodynie,jak jej sie to zwariowane miato podobalo???Dziekuje za mile slowa na nasz temat ;)
A Evoska twoj tato pisalas,ze che wracac,hmmm nie podoba mu sie co????Jak wekennd i samopoczucie???

a gdzie Martuska,Leedsana????????Co z wami laski!!!!!!!!!A Lwica,Magda????

reklama
Maja kochana nie przejmuj sie waga, na scanie wyszlo wszystko ok wiec sie nie przejmuj i ciesz sie w pelni ciaza, rychami malej, bo to naprawde wsaniale, a nadmiernym przejmowanie sie mozes sobie zmarnowac tylko ten wspanialy okres w swoim zyciu!!!!!!!!!!Tka czasem jest ze jedna przytyje duzo druga malao!!!MAja ja ci pwiem ze jak z HAfsa bylam w cizy t przeciez ja chudlam a nie tylam na poczatku az do 17tyg schydlam 6kg a zobaczajaka zdrowa i sliczna sie urodzoal,a wiec sie noie przejmuj, a najlepiej to jeszcze powiedz to poloznej a zobaczysz ze powie ze to norlane1!!A zdjecoa ze scanu sa super dobrze widac!!!!Aha i nie obejrzysz sie kiedy a juz bedziesz tulila swoja core!!!

MAxin!!!TAk wiem gdzie jest primark, raz tam bylam niedawno nawet i:) chetnie sama sie tam wybiore!!!!A wiec serio mozemy sie spotkac i tam pojechac:)moze cos dla HAfsy tez kupie ::)

Musze jechac na zakupy z Hafsa bo ja juz 2reklamowki ubranek odlozylam!!!tak szybo rosnie!!!!!!!!!!!!!na poczatjku wszystko za duze bylo a teraz.....rosnie dzieki Bogu jak na drozdzach:)
no i zaraz wkleje fotki:)

Do góry