oooooo ile do czytania,rozkrecilyscie sie ;D ;D ;D SUPER
JA KOZYSTAJC Z CHWILI WOLNEGO NADRABIAM.
Tamarunia twoja Hafasa jest sliczna,ale bym ja ucalowala,fajna z was rodzinka.Mam twoj numer gg wiec jakos sie ugadamy na spacerek.
Lwica milego wypoczynku rzycze,Oliwerek pewnie juz tak duzy super,ze juz zaczyna siadac,juz niedlugo i bedzie wam po domu raczkowal ;DPokasz szkrabika
Magda dziekuje za komplementy,Podejrzalam twoja nunie jest fajniusia,musisz wkleic nowe faotki.Przed slubem fakt duzo zalatwiania,zycze aby impreza sie udala,koniecznie pokaz fotki po.....Widze,ze twoja tez tak pozna zasypia :
Evoska spoko to lozeczko i za taka cene to fakt nie ma co sie zastanawiac tylko kupowac ;D Duzo macie chtke,wiec wiele roboty,juz niedlugo bedziesz miala czas na urzadzanie,tylko sie za bardzo nie przemeczaj.WYGLADASZ KWITNACO I BRZUSIO JUZ SPORY,ALE PIEKNIE WYGLADASZ ;D ;D ;D ROCCO MAM SLICZNA MAME
Dorcia tak niewiele ci zostalo,oj jak milo powspominac ten czas..........chyba teraz czekamy na twoje dzidzi,potem Mai i Evy i Bety.A skan to fakt bardzo drogo tutaj,a szkoda,czy czyjesz co nosisz pod serduszkiem????
A may jutro idziemy do konsulatu,ciekawa co nas czeka,caly czs sie zastanawiam czybarcx mala z soba,bo niewiem jak jazde metrem przezyje :

:

:

Jedziemy rano,a to godzina szalu,bo kazdy do parcy jedzie,hmmmm,ale z kim mala zostawic,tata chyba sobie nie poradzi,no coz cos wykabinujemy.Malutka troszke marudna widac,ze bola ja dziaselka,ale juz w tym tygodniu konczy dwa miechy wiec moge jej smarowac zelem.Tez jestem w szoku,ze juz jej zabek wychodzi.....
musze uciekac bo sie obudzila,slysze niezle odglosy w pieluszce,bombardowabie czy co,he,he,he
pozdrawiam mamuski ;D ;D ;D