reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
MaLgorzata,Heronek dziekuje:-)oby byly przespane:tak:nie odzywam sie b sie boje zapeszyc ale ostatnio juz ladnie spi:tak:ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii bo chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac:sorry:
Kondzio mial bardzo aktywne urodziny na podworku:tak:polatatlt dzici jak to dzicie troche sie klocily itd...ale bylo fajnie:tak:

Kwiateczek 100 lat dla Konrada,zdrowia i duzo usmiechu :-)

Pandorka i jak sobie radzisz z dwojka maluszkow?? Tez planowalam tak jedno po drugim jak Ty ale nam nie wyszlo:-)

witam

ja ostanio mam jakies dolinowate dni a dzis już wogóle.........ale nie bede tu smucić:-p

Kwiateczek sto lat dla kondzia!!!!!!!! oby reszcie dał mamie spac w nocy.........
asiunia- gratulacje opowiadaj jak ci poszło no i focie prosimy........... a na nk patrzyłam ale nic mnie nie zaciekawiło z tych poscieli:sorry2:ale mam plan heehh
Gosia- wybraliscie juz imie dla synka............???
Izka- ja tam w polszy??????????

ale pogoda do kitu ja z małym mam szczepienie to pierwsze 17 maja on wtedy bedzie miał 10 tygodni byłam w gp sie zapytac dlaczego tak późno myslałam ze sie pomylili przeciez pierwsze jest jak sie ma 8 tygodni a drugie 12 a oni mówią ze ok ,no wiec ok.....

ASIUNIA - gratulki, widze ze juz rozpakowana :-)

asiunia- gratulacje opowiadaj jak ci poszło no i focie prosimy........... a na nk
a dziekuje dziewczyny :-) ja tak malo sie w tym watku udzielam i myslalam ze o mnie nie pamietacie :-)
no ale jak pytacie to juz mowie ;-)

Nasz mały Maduś przyszedl na świat 14 kwietnia o 9.23 rano przez cesarskie ciecie (planowane ;-) ) dostal 9punkcikow (problemy z oddychaniem) i wazyl 3790gr.
Wogole bylo super. Sam porod wspominam bardzo milo, mialam wspaniala wesola ekipe lekarzy (momentami az za wesolo, zwlaszcza jak mialam sie nie ruszac, a anestezjolog co chwile jakims zartem zarzucal :-D ) wogole wszystko na takim luzie, bez napiecia. Dzieki nim tak sie rozluznilam (bo spieta bylam niesamowicie!) ze do dzis nie moge uwierzyc jak gladko poszlo :-D hihi w szpitalu bylismy cale 48h (czyli te ich minimum po cc).
Maduś jest grzeczny, malo placze, normalnie aniolek :-)
U nas maz jeszcze ma wolne do jutra wiec narazie jest luzik, zobaczymy jak zaczne zobie radzic z 2ka maluchow jak P wroci do pracy...
Boje sie o Josha bo on jest dosc energicznym i niezbyt usuchanym dzieciakiem ;-)

no a to focie Maddoxa :-)

a tu z bratem :-)

Asiunia- bardzo sie ciesze ze miło wspominasz poród:tak::tak: to najwazniejsze no i ze synek zdrowy.............. Madox jest uuuuuuroczyyyyyyyyyyyyy:tak::tak: a brat widze mega zadowolony...............

pomalutku dasz sobie rade choc łatwo z 2 nie jest cos o tym wiem........ moja gwiazda tez jest ruchliwa i nie raz małemu sie juz od niej oberwało:baffled: albo miał przerwany sen przez starszą siostre bo ta tak hałasuje ze rece opadaja:shocked2:

reklama
kwiateczek oby wiec wiecej przespanych nocek bylo!!!! A Kondzio to juz duzy chlopak :)))

asiunia slodziutki bobasek :))))a starszy brat widac, ze opiekunczy...

Pinka Mlody rosnie Ci jak na drozdzach :)

a Redan niedlugo jest przenoszony do starszej grupy, znowuz sie boje, ze sie zacznie placz...a juz chcialam go na caly tydzien dac, nic zobaczymy jak to zniesie....

Do góry