Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)Poszperajcie po necie troszke. Sok z pomaranczy ma pobudzic prace jelit. Poza tym mowie o kilku kropelkach zaledwie, a nie o calej butli. Zapytajcie o to HV lub GP.
mozliwe ze pomaga na jelita ale wczesniej o tym nie slyszalam.Nam pani alergolog mowila zeby nie dawac zbyt wczesnie bo z regoly uczulaja no ale nie wszystkie dzieci sa alergiczne.W kazdym razie balabym sie dac takiemu niemowlakowi
lepszy chyba sok z jabluszka lub woda do przepojenia.kwiateczek - ja ogolnie jestem w szoku jak slysze zeby nie odciagac. Ja pamietam ze jak mialam zator w jednej piersi to tez myslalam ze oszaleje i dla mnie to bylo gorsze niz porod... rada mojej juz niezyjacej babci byla taka ze nawet dy kobieta przestaje karmic powinna sobie sciagac pokarm, za kazdym razem mniej i mniej zeby on pomalu zanikal (podobnie jest jak dziecko pomalu odstawiamy od piersi i chcemy go przezucic na butle)... mowila ze wtedy piersi nie sa bolesne i nie zostawia sie "zaleglego" pokarmu w piersi... piers naturalnie mniej produkuje, piersi nie sa bolesne ani nabrzmiale... ja tak zrobilam.

sa antybiotyki przy ktorych mozna wiec luzik
ja teraz bym byla madrzejsza,wtedy nie mial mi kto doradzic,pomoc
szkoda mi bylo mleka bo mialam duzo ,samo sie lalo ale te krzyki,nerwy,klotnie z G az sie poddalam bo ile mozna miec koli.u nas byly caly bozy dzien
ja jadlam mleko z platakmi na sniadanie co potem dopiero znalazlam na necie(jak sie Kondzio uspokoil)ze mleko krowie powoduje rowniez kolki,nie kazde dizecko toleruje no ale coz,po ptokach jak sie mowi
Dziewczyny nie odbierajcie źle tego, co piszę. Piszę tylko to, co mi poradzono itp. Każda mama maswój rozum i wybiera zawsze to mniejsze zło. ;-)