Ojej, ile mam zaleglosci :

Na samym poczatku witam serdecznie wszystkie nowe forumowiczki!
Evoska- masz racje, moja nieobecnosc na BB jest spowodowana ciaglym zabieganiem. Oczywiscie wokol mojego synka. Uwierzcie dziewczyny, ze Josh jest tak energicznym dzieckiem, ze po calym dniu spedzonym z nim jestem wypompowana. Skad to dziecko bierze sily... Bog jeden wie ;-) Ale nawet dzis siedzielismy na plazy (tzn. ja probowalam usiedziec, bo Josh NIE!) a jego wszedzie pelno, zainteresowany kazda mewa, ktora przylatywala poskubac jedzonko, tu fajnie kolo od wozka podotykac, super do kosza od wozka wejsc, a czemu by nie zdjac skarpet i nie wlozyc do buzi, wlasciwie kamyki na plazy lepiej smakuja, a tyle ich jest, ze wszystkie wezme w garsc, pocraczkuje do sasiadki i zabiore jej zabawke, bo takiej nie mam... Sto pomyslow na minute normalnie. Kiedy mama tylko prosi o chwile wytchnienia :-) 15-sto miesieczna dziewczynka, ktora siedziala kolo nas na plazy, spokojniutka, ulozona, grzecznie siedziala, rozgladala sie wokol, a moj szkrab jest jakis nadpobudliwy ;-) Az matka tej dziewczynki nie mogla uwierzyc, ze on ma 7 miechow. Tak ,
maxin- masz racje, Josh wyprzedza rowiesnikow. Potrafi juz sie poruszac przy stole- i sam pieknie stawia kroczki. Uwielbia jak sie go oprowadza. Raczkowanie to juz dla niego nuda, teraz odkryl, ze moze stawiac stopki i najlepiej prowadzic go za raczki caly dzien. Jesli chodzi o kupno domu to niedaleko pobliskiego parku buduja wlasnie nowe mieszkania i jestesmy zainteresowani oferta- jeszcze nie wiemy dokladnie jak apartamenty beda wygladac, ale maja byc bardzo nowoczesne, przestrzenne, no i lokalizacja swietna. Jezeli nam sie spodobaja to na pewno kupimy! Nie moge sie doczekac.
Musze konczyc dziewczynki, bo od tygodnia obiecuje sobie, ze zasiade przed tv i obejrze zalegle dvd, wiec czas na "Crash".
Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkich!