Mala_Mi - kochana napisze Ci z mojego punktu widzenia co ja by zrobila
majac nabyte juz doswiadczenie tutaj.
-nie czekalabym na otatnia chwile!!
-termin porodu to delikatna sprawa - porod moze nastapic tydzien po lub 3 tyg przed terminem
-na wizyte u GP musisz poczekac ok tygodnia
-zanim umowisz sie na wizyte u GP musisz sie zarjestrowac to moze potrwac tez tydzien
niestey moja droga musisz to zrobic osobiscie;(
-kochana i tak w kolko Macieja - potem GP (czyli Toj lekarz) kieruje Cie do poloznej i wskazuje
ktory szpital sie Toba zajmie podczas porodu
juz mam taka nature ze sie martwie o Ciebie grubasku - w ktorym jestes tygodniu???
ja mam we czwartek wizyte u poloznej a jutro u GP
zapytam ich grzecznie co takim przypadku si dzieje gdy kobieta pojawia sie na 4 tyg przed planownym porodem - co z badaniami itp - bo tu lekarz moze zakwestionowac Twoje badania z Polski i hciec przeporwadzic chocby usg itp krew trala la la
podaj swoj nr stacjonarny - zadzwonie do Ciebie ktoregos spokojnego wieczoru
moje gg 9172776 posz nawet jak sie nie swieci
pozdrawiam wszystkie laseczki papatki
majac nabyte juz doswiadczenie tutaj.
-nie czekalabym na otatnia chwile!!
-termin porodu to delikatna sprawa - porod moze nastapic tydzien po lub 3 tyg przed terminem
-na wizyte u GP musisz poczekac ok tygodnia
-zanim umowisz sie na wizyte u GP musisz sie zarjestrowac to moze potrwac tez tydzien
niestey moja droga musisz to zrobic osobiscie;(
-kochana i tak w kolko Macieja - potem GP (czyli Toj lekarz) kieruje Cie do poloznej i wskazuje
ktory szpital sie Toba zajmie podczas porodu
juz mam taka nature ze sie martwie o Ciebie grubasku - w ktorym jestes tygodniu???
ja mam we czwartek wizyte u poloznej a jutro u GP
zapytam ich grzecznie co takim przypadku si dzieje gdy kobieta pojawia sie na 4 tyg przed planownym porodem - co z badaniami itp - bo tu lekarz moze zakwestionowac Twoje badania z Polski i hciec przeporwadzic chocby usg itp krew trala la la
podaj swoj nr stacjonarny - zadzwonie do Ciebie ktoregos spokojnego wieczoru
moje gg 9172776 posz nawet jak sie nie swieci
pozdrawiam wszystkie laseczki papatki