reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ivonek cuda twoja corcia,gratuluje postepu w siusianiu,jej oczka sa zabujcze,razem slicznie wygladacie,zdrowe laski z was ;D ;D ;D
Milo,ze zobaczyla sie z Malwanka77,dobrze,ze mieszkacie blisko siedzie,zawsze to cos ,wyskoczyc na kawke,pogadac ;) Wy nie jedziecie do kraju???

Evoska i juz laba,jupiiiii.......jak teraz bedzie do nas pisac jak w domku nie masz netu????

Dorcia nie dziwie sie ze masz juz dosc,upaly w tym nie pomagaja,widzialm wozek,bardzo ladny,nie ma jak udane zakupy ;)

Kalluisa ostatnio umilklas i sie zastanawialm co sie z toba stalo???Opanowac sie ciezko od zakupow,ja przechodzac kolo dziecinnego zawsze musialm cos kupic,ale przecierz kiedys trzeba sie powstrzymac,bo dzidzi i tak szybko rosnie,ja juz widze po swoich ciuchach,reklamowie juz odlozylam,a druga pewnie juz niedlugo rowniez odloze,bo sa takie upaly wiec w tych ciuszkach z dlugim rekawiekm,spodnmiach nie pochodzi bo beda za pare tygodni za male ::)Ale przynajmniej bedzie okazjia do nowych zakupow,hi,hi,hi

A my dzis znowu sie szczepilysmy,biedactwo bylo kute w obie nozki,plakala pare min,a potem zasnela i tak w sumie wiekszosc dnia przespala.Wieczorem ciezko bylo ja uspic,ale po godzinnej walce w koncu padla,a ja musialam napic sie piwka z sokiem,mniam......
Uff jak placze za dlugo to potem mi glowa peka ::)A ten zaduch nie pomaga ::)Jutro idziemy do bura w koncu zamowic wycieczke,potrzebuje wakcaji,tak mi sie juz plarza marzy ;)

ok uciekam spac
milego wekendu kobietki papa

reklama
Witam Mamusie!
Wlasnie mam czas aby do was cosik napisac.
Wreszcie popadalo co?az odetchelam ;)
Ostatnio dalam Brianowi do sprobowania pudnig mleczno-ryzowy bardzo mu posmakowal tylko caly byl nim usmarowany ze musialam zrobic natychmiastowa kompiel hehe.Widzac ze lyzeczka wedruje jego strone bral moje raczki w swoje i kierowal sam pysznosci do buzki!!!!!!!!! :)
Dzis jak wcinalam pomarancze to Maly sie tak na mnie patrzyl oczkami ze dalam mu troszke polizac wiecie skrzywil sie na poczatku a pozniej az piszczal zeby mu dac wiecej! ;D

Maxin kochana sliczne zdjecia Kruszyneczki!ale nam rosna dzieciaczki ;)
Czarno-biala sesja rewelacja :)
Maxin jestem w podobnej sytulacji jak ty!wiec dobrze cie rozumie.Nie mam chwili wytchnienia.Maly daje mi w kosc no i ciagle ja do niego wstaje.Czasami chce przespac sie w dzien to jest tak ze sie przespie a jest tak ze zaraz moj mezczyzna mi przyniesie Malego i musze sie nim opiekowac.
Dzis to juz nawet sie wkurzylam bo on ma pasje na ktora poswieca czasami i nawet caly dzien i tak jakby totalnie goscia nie bylo jakby wylaczyl sie od swiata ja wszystko rozumie ale pewne rzeczy i obowiazki trzeba pogodzic z hobby.Ja ze swojego zrezygnowalam bo musialam(tancerka)mysle ze kiedys wroce do tego ale wtedy musialabym Brianowi zalatwic nianie co narazie nie wchodzi w gre.Nie chce zadnej tej pieknej chwili kiedy zaczyna raczkowac wstawac gadac i robic rozne rzeczy przegapic.
Ostatnio bylam tak wycienczona ze przez trzy tygodnie nie mialam @!Chodzilam jak na haju i nie wiedzialam co sie ze mna totalnie dzieje no i jeszcze do dziecka musialam miec stalowe nerwy.

Kallusia zycze milego wypoczynku :)

Ivonek co za piekna pannica ci rosnie!I ma taki slodki usmiech ze szok a te oczeta swietne!takie duze i podobna do ciebie caluska mama :)

Dorcia ty kochana juz tuz tuz i bedziesz miec swoje zawiniatko jeju ale leci czas :)

Evoska no wlasnie jak ty bediesz do nas zagladac?masz neta w domku?

Pozdrawiam i sle ciumsaki.

P.S. troszke tu cichutko laseczki piszcie cos.

Nie pisalam znowu dluuugo. Same wiecie jak to jest:)

Mama jedzie w sob rano:( szybko dni mijaja, , dzis jedziemy do parku jakiegos razem z mezem w koncu sie wybierzemy:) ide zaraz jakis koc spakowac i w ogole:)

Ktos pisal o mace ziemniaczanej. Wiecie nie ma co z Polski ciagnac bo w ang sklepach jest potato starch to jest to samo .

Echhh nie bylam w parku na spotkaniu, al e napewn wam sie udalo:):):):) moze nastepnym razem. Wczoraj bylismy ogladac dom, nawet nam sie spodobal, zobaczymy co z tego wyjdzie:)

MAxin, alez super zdjatka, szczegonie to ostatnie syuper wygladacie!!a jesli chodzi o te pomoc to naprawde wiem o co ci chodzi:)choc mam duzo pomocy ze strony meza to mimo wszystko czasami sie irytuje, ze sam nie wie czasem co zrobic tak sam z wlasnej inicjatywy:) eeej serio nie mam co narzekac, ale wiem o co chodzi:)

pozdrowionka!!!!
pozdrawiamy z HAfsa:)

MAGGUSIA ZGADZAM SIE Z TOBA,JA TEZ NIE CHCIALA BYM ZANIC W SWIECIE PRZEGAPIC TYCH NAJWAZNIEJSZCYH CHWIL Z ZYCIA MALEJ ;D ;D ;D TO JEST NAJLEPSZY OKRES ;) ;) ;) oj Twoj synek bardzo ruchliwy,tyle ma energii,a ty bidulko musisz odpoczac,przyadala by sie pomoc,nie dobrze,ze ze zmeczenia @ nie mialas.Maz nioech sie zajmie malym a ty zrelaksuje sie,wyjdz na spacer,do kosmetyczki,moze w poblizuj znajdz jakies grupy dla matek z dziecmi,a na pewno poznasz tam mile towarzystwo i bedziesz mial z kims isc na spacer ;)

Tamrunia spotkania nie bylo,ale za tydzien mamy sie zobaczyc w parku,dasz rade?????Hafsinka ale juz duza i piekna dziewczynka.Koniecznie musimy sie wybrac na spacer ;)Ja twoje gg dzieala???

A my wczoraj w koncu zabukowalismy wycieczke na Teneryfy,ale sie ciesze,ze jedziemy,mam nadzieje,ze niunia jakosc przelot samolotem zniesie ::)Dzis kupilismy jej mate edukacyjna,fajnie sie rozgladala!!!! ;) :D ;) Bardzo nam sie podoba,ja sam sie nia bawilam chyba z 15min.

alefajnamata1xc4.jpg

fajnazabawa1uo6.jpg

I JESZCZE NASZ RODZINKA
rodzinka11rw2.jpg

pozdrawiam laski
papa

Witam Mamusie!
Wlasnie Brian urzadza sobie mala drzemke.Nie chcial mi usnac wiec wymyslilam na niego sposob wzielam becik i go zawinelm wyobrazcie sobie ze odrazu zamknely sie mu oczeta i usnol :)Jest taki jakis marudny ze szok siedziec nie za bardzo chce ciagle by tylko stal na nogach a przeciez on jeszcze raczkowac nie potrafi.
Chyba kielkuja mu coraz bardziej zeby(jak juz pisalam wczesniej) na dodatek ma cos z paluszkiem(chyba mu wrasta)bede musiala udac sie do lekarza bylam z tym w Polsce ale doktor stwierdzil ze to jego uroda i wcale nie wrasta tylko poprostu on rosnie krzywo.Pare razy probowalam mu go podociskac czy go boli ale nie plakal ani sie nie krzywil wiec nie wiem ale ma takiego malego bombla ktory sie obiera lecz nie ma tam ropy.
Wykonczona jestem tym wstawaniem w nocy no i w dzien nie za bardzo chce spac urzadza sobie chwilowe drzemki czasami tylko jedna.
Ostatnio to nawet na te spacery nie chce mi sie wychodzic bo spiaca jestem ale musze bo dziecko sie zakisi w domu.

Maxin wlasnie ja bym sobie tk poszla do kosmetyczki na jakis relax czy cos ale ciagle te remonty teraz to ju nawet my malujemy te sciany a chcemy jk najszybciej zrobic przynajmniej sciany i podloge bo do Polski musze znow jechac ochrzcic Malego itd o ile w coraz wieksze koszty robotnicy nas nie beda wprowadzac jak dotychczas wiec sie ich pozbylam teraz musze na nowych czekac.
Maxin piekne zdjecie rodzinki no i tak zastanawiam sie do kogo corcia jest podobna?stwierdzam ze do kazdego po troszku :)
Mata swietna gdzie ja kupilas??????jesli moge zapytac i czy droga??(podoba mi sie bo nie jest chyba z materialu i nie bedzie sie tak brudzic a jesli nawet to szybko sie chyba ja wyczysci)przepraszam ze tak pytam ale wiesz ostatnio to ja mam fiola kurcze na punkcie tych mat hehe. :)

Tamarunia jak ci dobrze ze masz przy sobie mamusie mi tez by sie taka pomoc przydala.Hafsa taka uradowana na tym zdjeciu :)

Pozdrawiam i sle ciumaski.
Zalaczam zdjecie Naszego Malego Rozrabiaki ;)

MAGUSIA KUPILAM W Mothercare JEST NAPARWED POZODNA,MOZNA JA SPOKOJNIE PRAC,ALE LATWO BEDZIE SIE CZYSCI,JEST NAPRAWED SUPER,KOLOROWA I TAK ZYWA,INNE WIDZIAL,ALE NIC SPECJALNEGO,A TAM JET BOMBA DLA NAS.A KOSZTOWAL 45f,troche kaski,ale warto ;)

Biedny ma paluszke,ale jak mu nie przeszkadza wiec chyba to ok,ale lepije zwracaj na to uwage,a w karju u nas idzi jeszcze raz do lekarza.Kiedy chcesz chrzcic Brajanka.Na Fotce wyglada na malego rozrabiake,hi,hi,hi,ale ma sliczne duze oczka ;D
No szkoda,ze w nocy nie spi ,bo potem ty chodzisz w dzen na pol przytomna,ja sie tego wlasnie najbardziej obawialam,nie przespanych nocy,ale na szczescie Natalka spi ladnie z przerwa o 3.00-400 na jedzonko i dalej spanko,teraz juz nawet nie zapalam swiatla,tylko po ciemnku karmie i sie nie budzi.Mam nadziej,ze zmieni mu sie to!!!!

Witam wszystkie mamy z U.K., z tej strony przyszla mama (marzec 2007). przedstawilam sie na forum "marcowek 2007" i przedstawiam sie rowniez i tutaj, bo rowniez mieszkam w "krolestwie". Duzo mam do poczytania, ale dam rade :)
Jedno pytanko, czy jest specjalny topik dla przyszlych mam w U.K?
Pozdrawiam :D

Shirin witaj na naszym forum!z tego co sie orientuje chyba topiku nie ma ale jest to forum Mamy z UK :) a skad dokladnie jestes moze Londyn?pozdrawiam

reklama
Do góry