Ciesze sie
Majeczka,ze wszytko jest ok.Och jak milo posluchac serduszka dzidziusia,cudna muzyka dla uszow ;D A co kupilas Martusi,uwielbiam takie male ciuszki,sa kochane,pochwal sie!!!!dziekuje za kaplementy ;D Milego plotkowania,pozdrow od nas Ewusie
Maggusia ja jestem rok po slubie 30 kwietnia 2005 w lodynie zawarlismy zwiazek malrzenski ;D To byl cudwony dzien,nie moglam przestac sie smiac.Koscielny tez bym chiala,ale to moze pozniej jak mal podrosnie,suknie juz mam,wiec musze ja wykorzystac

Z mam kupilysmy,bo taki byl paln rok temu,aby wziasc slub w karju,ale tyle zalatwinai na telefon,ze w polowie zrezygnowalam,za duzo stersu mnie to kosztowal,trzeba byc na miejscu i wszytko zaltwiac po swojemy,nie chcial bym,aby ktos to za m,nie zrobil.Wiec suknia czeka ;D A kroszynke jeszcze nie chrzcilam,chce to zrobic na swieta,bedzie juz duza,ale co tam...zorganizujemy wszytko w knajpie,tak bedziej najlatwiej
Cudnie musi to wygladac jak malec sie tak zachwyca piciem jedzenien,jeszce tyle przed nim.nocki wciaz nie przesypia,hmmm,jak chcesz to moge ci przeslac na mila fajna kasiazke"Jezyk niemowlat" moze tam znjadziesz cenna wskazowke????????
ok ide pod prysznic i spac
dobranoc
oj jak ciucho u nas :-[ :-[ :-[