reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam Mamusie!
Dopiero wrocilam ze spacerku i zlapal nas deszcz.Ja w tych klapach z wozkiem nogi mi sie slizgaly a Brian plakal tak ze szok bo chcial na rece.Kupilismy mu dzis papki :ciasteczkowo-truskawkowa i druga papka jablkowo-morelowa i soczek na sprobowanie owocowy do tego kubeczek z raczkami taki zeby trzymal sobie ;) no i zabawe mam w domu z tym kubeczkiem bo Brian trzyma go ale oblewa sie caly bo nie umie jeszcze ssac z plastikowego dzyndzka tylko z butelki ;)smiesznie to wyglada porobie mu zdjecia to wam wysle.Soczek to tak smakuje ze normlanie jak mu dajemy zeby zlapal oddech to pisk na caly dom :laugh:
Dzis znow nie spalismy to chyba wina tych zebow.Paluszek jak narazie przemylam woda z sola i go obserwuje przebilam takze igla ten bombelek ale nic nie wyplynelo wiec ropy tam nie ma.

Maxin Brianka chcialabym chrzcic na swieta a moze w pazdierniku sama nie wiem to zalezy od finansow i wlasnie tak mysli czy jak tych robotnikow teraz nie mamy czy przerwac te remonty no i zeby nazbierac kase i jechac ochrzcic malego no i chcemy slub brytyjski(tylko musimy popytac w urzedzie co trzeba) i koscielny polski(ale ten koscilny to jeszcze nie wiemy kiedy bo tosprawa finansowa),
A ty juz swoja Kruszynke chrzcilas?i czy ty tez juz Maxin po slubie?sorka ze tak pytam jesli nie chcesz nie odpowiadaj na te pytania slonce :)
Dziekuje za informacje o macie pokazywalam mojemu mezczyznie no i bardzo mu sie podobala wiec wstapimy na dniach do Mothercare i porozgladamy sie.

Pozdrawiam i sle ciumaski.
Dziewczyny piszcie cosik :)

czesc laski widze ze maggusia i maxinka najbardziej aktywne ;D ;D ;D

a ja dzis bardzo szczesliwa az mi 5 kilo z serca spadlo bylam w szoitalu na wizycie zostalam osluchana opukana i podotykana he he i wszystko jest ok nic zlego sie nie dzieje po tym moim nieszczesnym upadku i niunia jest zdrowiutka serduszko bije w rytmie cza cza he he i naprawde jest wszystko dobrze, ach taka jestem szczesliwa ;D ;D ;D

ciesze sie ze wszytko dobrze sie skonczylo :p

z tego szczescia bylam na zakupach i kupilam cos ladneg Martusi do jej przyszlej garderoby :laugh: juz pomalutku trzeba zaopatrywac sie w
potrzebne rzeczy ;)

maxin- fajna z was rodzinka a matka swietna bardzo mi sie podoba ;D

maggusia- ale masz na glowie i robotnikow i chrzest i slub ho ho a brian swietnie wyglada w lozeczku a jakie smakolyki je ho ho ho ;D,

shirin- witaj na forum GRATULUJE FASOLKI i jestes teraz z najmlodsza fasolka watek jest dla mam z uk wiec dla ciebie tez i nie robilysmy osobnego watku bo przeciez ile mozna dowiedziec sie od doswiadczonych mam a polowa jak nie wiecej z mamusiek na forum zaczynala na forum jako mama to be, napewno bedzie ci sie podobac ;D ;D ;D, zdrac kochana gdzie mieszkasz w uk

kalusia- co u ciebie jak sie kochana czujesz ;D ;D

tym laska ktore sa na wakacjak zycze wspanialego wypoczynku ;D ;D

a wlasnie ja tez mam juz wolne jak evoska i jutro wybieramy sie na basenik to sobie pogadamy

pa pa

Ciesze sie Majeczka,ze wszytko jest ok.Och jak milo posluchac serduszka dzidziusia,cudna muzyka dla uszow ;D A co kupilas Martusi,uwielbiam takie male ciuszki,sa kochane,pochwal sie!!!!dziekuje za kaplementy ;D Milego plotkowania,pozdrow od nas Ewusie

Maggusia ja jestem rok po slubie 30 kwietnia 2005 w lodynie zawarlismy zwiazek malrzenski ;D To byl cudwony dzien,nie moglam przestac sie smiac.Koscielny tez bym chiala,ale to moze pozniej jak mal podrosnie,suknie juz mam,wiec musze ja wykorzystac ;)Z mam kupilysmy,bo taki byl paln rok temu,aby wziasc slub w karju,ale tyle zalatwinai na telefon,ze w polowie zrezygnowalam,za duzo stersu mnie to kosztowal,trzeba byc na miejscu i wszytko zaltwiac po swojemy,nie chcial bym,aby ktos to za m,nie zrobil.Wiec suknia czeka ;D A kroszynke jeszcze nie chrzcilam,chce to zrobic na swieta,bedzie juz duza,ale co tam...zorganizujemy wszytko w knajpie,tak bedziej najlatwiej ;)
Cudnie musi to wygladac jak malec sie tak zachwyca piciem jedzenien,jeszce tyle przed nim.nocki wciaz nie przesypia,hmmm,jak chcesz to moge ci przeslac na mila fajna kasiazke"Jezyk niemowlat" moze tam znjadziesz cenna wskazowke????????

ok ide pod prysznic i spac
dobranoc
oj jak ciucho u nas :-[ :-[ :-[

Mamusie!
Wlasnie usnol mi Brian o jej ile musialam sie go onosic ogadac :)

Maxinka podeslij mi na maila ta ksiazeczke bylabym ci bardzo wdzieczna.
Przesylam ci na priv moj aders e-mail ;)

Maja uffffff to dobrze ze wszytsko switnie!jeju jeju tak sie ciesze.Pozdrow od nas Evoske:)

Ciumaski.

Witam Dziewczyny,
Dziekuje za gorace powitania :)
Jestem mieszkanka Londynu, a scisliej mowiac Hounslow. Jestem juz ponad rok i poki co tu zostaje (maz Iranczyk, tak wiec Anglia stala sie zlotym srodkiem pomiedzy POlska i Iranem).
Ostatnio probowalam przeczytac wszystkie poprzednie topiki. Uff, doszlam do 33 strony i komputer padl ;D, ale dowiedzialam sie troszeczke.
23 sierpnia mam wizyte w szpitalu, wreszcie, bo juz sie balam, ale dzieki wam wiem,ze to normalka tutaj!
uff, to byloby na tyle :) trzymajcie sie mamy!!!
Lece do pracy!

Maxinka+Natalinka= London/Turnpike Lane (polnoc 2/3strefa)
Evoska+Rocco=London/West Kensinghton (pd-zach 1 strefa)
Maja+fasolka=London/West Kensinghton
Martuska+Alus=London/Croydon
Beta+Tomcio+fasolka=London/Twickenham(SW strefa 4)
Ivonek+Julcia=Staines(Surrey)
Anya+Josh=Brighton
Izusia+Oskarek=Leigh
Tamarunia+Hafsa=Londyn/Hackney(Upper Clapton-2strefa)
Cela+ =Hastings
Malwanka+Tosia=Camberley ( Surrey)
Kallusia+Julcia=London/Bermondsey(poludnie 2 strefa)
Malvina+Maia=Walthamstow Village(polnocny wschod Londynu- 3 strefa)
Ara+Marcelek=Hounslow
Lwica+Olivierek=Hanwell
Magda+Olivka=Hanwell
Maggusia+Brian=??????????
Shirin=London/Hounslowe
Pandorka= Manchester

Maxinka+Natalinka= London/Turnpike Lane (polnoc 2/3strefa)
Evoska+Rocco=London/West Kensinghton (pd-zach 1 strefa)
Maja+fasolka=London/West Kensinghton
Martuska+Alus=London/Croydon
Beta+Tomcio+fasolka=London/Twickenham(SW strefa 4)
Ivonek+Julcia=Staines(Surrey)
Anya+Josh=Brighton
Izusia+Oskarek=Leigh
Tamarunia+Hafsa=Londyn/Hackney(Upper Clapton-2strefa)
Cela+Wojtus=Hastings
Malwanka+Tosia=Camberley ( Surrey)
Kallusia+Julcia=London/Bermondsey(poludnie 2 strefa)
Malvina+Maia=London/Walthamstow Village(polnocny wschod Londynu- 3 strefa)
Ara+Marcelek=London/Hounslow
Lwica+Olivierek=London/Hanwell
Magda+Olivka=London/Hanwell
Maggusia+Brian=?
Shirin=London/Hounslowe
Pandorka= Manchester
Zuzia24+Zusia= Manchester
Agnes2606+Karolinka=Nottingham

HEJKA
MOJ SZKRAB COS DZIS MARUDNY,SAMA NIE POSIEDZI,TYLKO NA RECE JA WEZME I ZARAZ ZASYPIA,HMMM.......A MNIE CHYBA JECZMIEN SIE ROBI,OKO BOLI,BUU........RACZEJ POWIEKA PRZY RZESACH.NIC NIE MOGE ZROBI,A PRANIE CZEKA DO WYPRASOWANIA,OBJAD ZROBIC.......WLASNIE SPI MI NA REKACH

LASKI CO U WAS TAK CIUCHO SIEDZICIE:ANYA,ARA,BETA,LEEDSANA,MARTUSKA,KALLUSIA,A RESZTA,COS ZANIEDUJECIE FORUMOWE KOLEZANKI :-[ :-[ :-[

IDE POCZYTAC CO TAM NA MAJOWKACH ;)

PA BUZKA

reklama
Witam Mamusie!
Ale cichutko tutaj gdzie wy wszytskie sie podziewacie?
Ja dopiero teraz zagladam bo mialam chwilke czasu dla siebie o chcialam wykorzystac.
No i tutaj nic nie pisal nikt wiec siedzialam troszke na marcowkach.
Wogole to Brian zaczol mowic MAMA!a wogole to wyglada tak ze jak placze mowi Maaaaaaam.

Maxinko biedna!potrzyj oczko zlotem podobno to pomaga.
Nasz Brian dzis tez maruda spal tylko 30 min i na spacerze nastepne 30 min i tyle.
Dzis sprobowalismy nastepnej papki tak otwieral ladnie pyszczek zeby mu dac ze bylam w szoku :)
A teraz drze sie w niebo glosy bo kazda zabawka mu sie szybko nudzi :mad: i trzeba do niego gadac oraz ciagle bawic sie z nim siedze na stronach zabawek zeby go czyms zainteresowac i mu kupic bo normalnie mam bieganine ladna.Wiec dobrze cie Maxinko dzis rozumie a moze to taka pogoda ze na malcow naszych dziala jakos tak.
Maxinko my jestesmy z Birmingham :)

Shirin gratuluje zafasolkowania!zagladaj do nas czesciej.

Ciumaski i pozdrowienia.
Jeszcze tu dzis do was zagladne piszcie cos dziewczynki!

Do góry