reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie laski i rodzynku!!!!

maxin- kochana jak spotkanko bo my z evoska czekamy z niecierpliwoscia na sobote i bedziemy napewno ;D ;D ;D, a dzis idziemy razem na yoge ;D ;D ;D, ale bedzie sie dzialo he he jutro wsystko opowiem jak bylo, i wczoraj sluchalysmy serduszek Rocco i Martusi ale bylo fajnie, Evoska pozdrawia was goraco i niestety dopiero za miesiac bedzie miec internet :mad:

maggusia- ale pieknie ze maly juz takie postepy robi jak mowienie ho ho pieknie, GRATULACJE

Agnes- oj wspolczuje malutkiej ze taka marudna po szczepieniu, ja juz sobie wyobrazam siebie jak bede z moja mala chodzic na szczepienia och

kapkaa- nie stresuj sie, nie bedzie zle jak maxin napisala napisz tak jak jest, napewno dostaniecie, to tylko dodatkowe informacje dla nich ;D ;D ;D

shirin- super ze z londynu , kochana zajzyj na watek SPOTKANIE MAM Z LONDYNU i koniecznie na nie przybac najblizsze jest w ta sobote ;D ;D ;D

pozdrawiam wszystkie kobitki i przesylam buziaki pa pa

reklama
Witam!

Dzis Brian w nocy wogole nie spal!myslalam ze wyjde z siebie i stane obok :(
Poszedl spac kolo 20:00 przespal az do 3:00 rano z przerwami a pozniej juz budzil sie co 30 minut.
Wiec dzis wogole nie spalam no i chyba juz nie bede bo Maly tak urzeduje ze az piszczy z radosci ;)
Ciagle zastanawiam sie kiedy ten Maly Rozrabiaka zacznie normlanie spac?hehe
Pogoda u nas pochmurna no ale nie bede narzekac juz na nia bo na upaly tez wszyscy narzekali i moze troszke lepiej i tak bo czlowiek by sie ugotowal ::)
Wiecie tyle ostatnio czytam i slucham wiadomosci co w Polsce sie dzieje to za glowe sie chytam ludzie warjuja!no ale tutaj u nas w Birmingham w tamtym tygodniu zabili polaka no i jak tu normalnie funkcjonowac i chodzic po tym swiecie?
Nawiazuje do tego tematu poniewaz my mieszkamy w szeregowce pod nami murzyn z arabka ktorzy strasznie sie kloca (moze jaraja trawe i im odpierdziela?).Ostatnio ten murzyn taka bonanze robil w domu ze az u nas scianami trzeslo!
Wiec moj mezczyzna poszedl i zwrocil mu uwage grzecznie czy moglby byc troszeczke ciszej bo Nasze Dziecko spi?
ale murzyn wziol kamien i powiedzial ze go pier.....li dziecko :mad: i ze nam powybija okna zaraz na to ja rozwscieczona powiedzialam mu ze jego zachowanie niejest normalne i jesli tak nadal bedzie zadzwonie na policje.Gosc sie schowal i uciszyl na chwile.Pozniej patrze przez oklno a on goni ta arabke ktora byla w pizamie i w skarpetkach po osiedlu wyobrazacie sobie??????
Jak wrocili puscili glosno muzyke murzynski hiphop myslalam ze mi sciany normalnie sie zawala a Maly to spania juz nie mial.To bylo pare dni temu.
Ja sobie wczoraj rano gadam przez telefon i stalam w oknie a ten sam murzyn idzie z ta arabka za reke i wiecie co???????Koles zaczol sie do mnie usmiechac ja wogole banie zlapalam bo nie wiem o co lata??????? to takie dziwne usmiech nie wygladal na to jakby normalnie sie usmiechal tylko mnie podrywal szok totalny!On chyba jest jakis psychiczny nie sadzicie?
I tak myslimy czy nie zadzwonic do urzedu i nie powiedziec im gdzie wogole nas zakwaterowali ale chyba to nic nam nie da bo stwierdza ze dach nad glowa mamy i juz.
Na policje jak zadzwonie jak znow bedzie taka akcje robil to sprowadzi nam kolegow murzynow i nie wiadomo jak to sie zakonczy wiec wole nie dzwonic!
Kurde dziewczyny myslalam ze bedziemy mieli spokoj w nowym domu itd itp a tu jakis frajer znow!
Na dodatek ta szeregowka jest tak zrobiona:nie przez pol tak prosto jak sau nas robione tylko przez pol alena ukos dziwnie prawda??????
No i murzyna ogrodek mam tam gdzie moje okno a on nasz ogrodek ma tam gdzie swoje okno i jakbym nawet poszla posiedziec z dzieckiem do ogrodka to gosc bedzie sie lampil co ja tam robie wkurza mnie to!
Dziewczyny ja nie jestem wybredna ale jakby jakas babcia pode mna mieszkala to zaloze sie ze nawet by mi pozwolila do swojego ogrodka wejsc z Malym na kawe itd itp a oni maja lepszy ogrodek bo maja za domem a my od ulicy i nie wiem czy wogole moge sobie cos tam zrobic i czy wogole jest nasz no ale chyba tak no bo ktory by byl?Tamtem ogoredk to sobie nawet podpisal numerem mieszkania hehe duren! ::)
Dziewczyny co myslicie o tym poradzcie cos???????

Maja ale masz super ze tak mozesz gdzies wyjsc z kims sie spotkac wogole bede sie powtarzac znow ale zazdroszcze wam tych spotkan bardzo!
Szkoda ze Evoska bedzie miala neta dopiero za miesiac wiem jak ja chodzilam ciagle do caffejki zeby poczytac popisac z wami ;)

Maxin dziekuje za e-maila :) i za odp na priva.Jak tam corcia.Powysylaj troszke zdjec jej tutaj :)zrobi sie nam weselej bo tak malo sie tutaj dzieje zpapelnijmy ten watek hehe.Jak ty sie czujesz jak oczko?

Agnes jak tam malutka? ;)

Kapka dokladnie tak jak dziewczyny opisaly zrob :)

Pozdrawiam i mocno sciskam oraz sle ciumaski :)

KURCZE MAGGUSIA NO TO MASZ JAZDE Z SASIADAMI!!!!!!!WSPOLCZUJE,ciezko powiedziec co najlepiej zrobic,ale jak bedzie nadal rozrabial i was starszyl to lepiej zgloscic na policjie,ale poprosci aby nie mowili kto.Z murzynami to trzeba jednak uwarzac,co za glupi narod,tyle zlosci i przemocy w tym narodzie,wrr.....ja ich nie znosze.
A Brajanek biedy,przez to pewnie tez sie budzi.Ja wlasnie dlatego sie zastanawiam nad mieszkaniem cuonsilowskim,bo tak dzielnica jest troche dziwna,mieszkam na granic dwoch,ale znajac moje szczescie to pewnie mieszkanie przydzielili by mi w tej niefajnej czesci z murzynami i turkami!!!!!Wiec chyba zloze gdzies indziej ::)

Maja w sobote sie widzimy,super ;)Milego dnia z Ewcia zycze ;)

musze uciekac bo mal sie obudzila

jeszcze szybko foteczka na zyczenia ;D
mojalalunia21ky3.jpg

Hej :)
Maggusia współczuję Ci bardzo tych sąsiadów, nieciekawie macie.
A ja dzisiaj też prawie całą noc nie spałam, bo mała marudziła, ale dzisiaj juz jest wszystko w porządku, śpi słodko w foteliku, więc może w koncu cos w domu porobię. Nie wiem czy to normalne u 8 tygodniowego dziecka, ale ona czasem cały dzień nie spi :)

Czego tu tak cichutko?????????

Maxinka hehe bo my wlasnie glupio zrobilismy nie wybierajac sobie arey poniewaz chcielismy jak najszybciej sie stamtad wyniesc i miec swoje zycie.Teraz mowimy ze z jednej strony moglismy troche poczekac i wybrac aree a z drugiej ze wszedzie sa swiry! :)
Coz za sliczna dziewczynka ;)i jaka usmiechnieta.

Agnes napewno malutka bardzo przezywala szczepienie roznie to dzieci odbieraja mi az sie lezki krecily w oczkach jak robili malemu zastrzyk na dodatek jak trzyma sie takie malenstwo na kolanach a onosie wyrywa i przytula do ciebie i wogole to wtedy mi sie serce az kraja dobrze ze my mamy juz z glowy jak narazie.Ze spaniem to pewnie tez kazde dziecko ma inaczej mi Brian spi w dzien ale najwiecej z godzine hehe :)
Agnes a ty dlaczego nie wysylasz zdjec Kruszynki?

Ciumki dla was i Malenstw! ;)

Tak gryze gryzaczki :)

reklama
Maggusia twoj szkrabik jest rozkoszny i jak anielsko wyglada spic,widze,ze bez smoczk nize zasnie co???Moja jak nie chcial smkoa,tak teraz rowniez z nim zasypia,ale zanim ja odloze do lozeczka to jej wyciagam,aby potem za nim nie plakala.A twoj sam zasypi czy musisz co lulac????????

Do góry