reklama
Kurde belek!!!
Gdzie ten czas tak pomyka???hehe
A Tak w ogole to Dzien Dobry moje Mordki

U mnaie przeprowadzka!!dzisiaj przyszly klucze:-):-)
Nie wiem jak my to wszystko spakujemy!!
nazbieralo sie dupereli przez 5 lat

Nie bede miala internetu przez jakies 2 tygodnie
:-
-
-
-(,
ale jak tylko bede juz w Br,to zalatwimy te sprawe jak najszybciej.
jak cos,to mam facebook na telefonie,wiec prosze mi tam pisac!!!
:-):-)
Ja tez nie mam jeszcze prawka...a po oststnim malym wypadku najadlam sie strachu,
ze na razie nie ciagnie mnie za kolko...choc wiem,ze
bardzo przydaloby sie ...ech!
A o wszach nawet nie mysle...bo bym chyba zwymiotowala!
Nie znosze jakichkolwik robali---feeeeeeeeee!
A swoje dredziki to musialbym pewnie obciac

Gdzie ten czas tak pomyka???hehe
A Tak w ogole to Dzien Dobry moje Mordki

U mnaie przeprowadzka!!dzisiaj przyszly klucze:-):-)
Nie wiem jak my to wszystko spakujemy!!
nazbieralo sie dupereli przez 5 lat

Nie bede miala internetu przez jakies 2 tygodnie

ale jak tylko bede juz w Br,to zalatwimy te sprawe jak najszybciej.
jak cos,to mam facebook na telefonie,wiec prosze mi tam pisac!!!

Ja tez nie mam jeszcze prawka...a po oststnim malym wypadku najadlam sie strachu,
ze na razie nie ciagnie mnie za kolko...choc wiem,ze
bardzo przydaloby sie ...ech!

A o wszach nawet nie mysle...bo bym chyba zwymiotowala!
Nie znosze jakichkolwik robali---feeeeeeeeee!
A swoje dredziki to musialbym pewnie obciac

kwiateczek
majowa mama `08
Witam
lUCY WITAJ SPOWROTEM:-)
iGASIA CZEKAM AZ WROCISZ,oby szybko ci internet przeniesli no i czekamy na pierwszy sen w nowym domku:-)
Kurcze ale jestem slaba a zaraz do pracki musze isc
zalatwilam sie
marze tlko o lozku i cieplej poscieli.
lUCY WITAJ SPOWROTEM:-)
iGASIA CZEKAM AZ WROCISZ,oby szybko ci internet przeniesli no i czekamy na pierwszy sen w nowym domku:-)
Kurcze ale jestem slaba a zaraz do pracki musze isc

Irka- dzieki za info
słyszałam ze ciężarne mają lepiej no cóz bedę musiała wykorzystać mój urok osobisty ha ha znając siebie i tak nie zdam za pierwszym razem w niedziele zaczynam jazde
Kamila- a czemu w ciazy nie pozwoli ci zdawac???
Kwiateczek- robiłas jakies badania czy scany w polsce??? ze cię te mdłosc nadal trzymają.........
Igasia-eeeee no juz niedługo przeprowadzka dacie radę wij tam gniazdo wij co na kawkę wpadnę
moze jeszcze któraś do nas dołączy???
Izka- ja ci tak z jednej stronny zazdroszczę chłopaki odchowane mozesz spac ile chcesz a ja buuuuu moze za jakies 2-3 lata tez sie wyspie

u nas pomału ja teraz 4 dni w pracy byłam wiec na bb czasu nie miałam Wki juz chodzi do szkoły bez problemu zostaje teraz do 15:20 a Eric w ciagu tygodnia nauczył sie papugować po kimś kaszel,robi Kosi kosi,a dzis go nauczyłam kiwać głową nie nie i ubaw mam po pachy z mojego pierdoły... muszę znów go nagrac...

Kamila- a czemu w ciazy nie pozwoli ci zdawac???
Kwiateczek- robiłas jakies badania czy scany w polsce??? ze cię te mdłosc nadal trzymają.........
Igasia-eeeee no juz niedługo przeprowadzka dacie radę wij tam gniazdo wij co na kawkę wpadnę

Izka- ja ci tak z jednej stronny zazdroszczę chłopaki odchowane mozesz spac ile chcesz a ja buuuuu moze za jakies 2-3 lata tez sie wyspie

u nas pomału ja teraz 4 dni w pracy byłam wiec na bb czasu nie miałam Wki juz chodzi do szkoły bez problemu zostaje teraz do 15:20 a Eric w ciagu tygodnia nauczył sie papugować po kimś kaszel,robi Kosi kosi,a dzis go nauczyłam kiwać głową nie nie i ubaw mam po pachy z mojego pierdoły... muszę znów go nagrac...
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka robili ale na to nic nie poradza.powiedzial ze niektore kobiety mecza sie nawet do 20 tyg.moja kolezanka cala ciaze zygala
A my pochorowani.Ja i G mamy antybiotyk.G jak zaczal u lekarza kaslac to kazal nam w poczekalni poczekac bo za duzo zarazkow wydaje
przyniols mu zwolnienie za chwile

A my pochorowani.Ja i G mamy antybiotyk.G jak zaczal u lekarza kaslac to kazal nam w poczekalni poczekac bo za duzo zarazkow wydaje

hello
wy tez macie taka cudna pogodę??? ja już dostaje szału 2 dni slonca tydzień deszczu wiatru itp.... nie mam gdzie nawet prania wysuszyć buuuuuuuuuuu
Jedziemy dziś kupić coś na inchalacje dla dzieciaków bo nosy ledwo co im oczyszcze znów zapchane a w nocy im sie ciezko oddycha...........
do tego kolejny zabek mu idzie ciągle łapie sie za uszko popłakuje echhhhhhhhh masakra jakaś.....
Pandorka- ja ty sobie dajesz radę z dwójka takich maluchów???? bo ja z jednym starszym i maluchhem ledwo w takich sytuacjach daje radę sie ogarnąć....
wy tez macie taka cudna pogodę??? ja już dostaje szału 2 dni slonca tydzień deszczu wiatru itp.... nie mam gdzie nawet prania wysuszyć buuuuuuuuuuu
Jedziemy dziś kupić coś na inchalacje dla dzieciaków bo nosy ledwo co im oczyszcze znów zapchane a w nocy im sie ciezko oddycha...........

do tego kolejny zabek mu idzie ciągle łapie sie za uszko popłakuje echhhhhhhhh masakra jakaś.....
Pandorka- ja ty sobie dajesz radę z dwójka takich maluchów???? bo ja z jednym starszym i maluchhem ledwo w takich sytuacjach daje radę sie ogarnąć....
witam wszystkie mamusie, jestem nowa na forum i pomyslalam, ze fajnie byloby nawiazac jakis kontak z mamusiami z Anglii
. mam 2,5 miesięcznego synka jestem z okolic Liverpool ...
mieszkamy tu od niedawna i nie znam tutaj za duzo osob ...
Pozdrawiam
reklama
witam wszystkie mamusie, jestem nowa na forum i pomyslalam, ze fajnie byloby nawiazac jakis kontak z mamusiami z Anglii. mam 2,5 miesięcznego synka jestem z okolic Liverpool ...
mieszkamy tu od niedawna i nie znam tutaj za duzo osob ...
Pozdrawiam
Witaj i zapraszamy do pisania;-)
Irka- no to widzę ze u was tak samo ja tylk z młodym wychodzę w przerwach deszczowych zazwyczaj jest to raz lub 2 razy dziennie
dzis tez ciemno jak nie wiem wietrzycho i deszcz..
Podziel się: