• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

No ja nie mogę narzekać. Pod względem dzieciowo-spacerowym to Żoliborz jest idealny. Pod samym nosem mam Park Żeromskiego, z niesamowitym placem zabaw. Kawałek dalej - Park Cytadela. W innym kierunku - Park Kępa Potocka, nieco głośny, bo niedaleko Wisłostrada, ale za to jest kanałek gdzie można pływać kajakiem, alejki idealne dla rowerów i wrotek, barek. No i generalnie dzielnica zielona i bardzo ładna. Zapraszamy. :)

reklama
dziewczyny mam prosbe do tych które maja kablówke CHELLO - UPC i możliwość nagrywania na kasete VHS
i dziewczyne która bedzie miala chec nagrywac wykłady dla studentów co 2 tyg na kanale Edusat. Jest mi cięzko chodzic do szkoły tym bardziej ze niedługo bedzie drugi dzidzius

Mojego kumpla pobili na Polach, ot tak, no i słyszałam o kilku innych niemiłych przypadkach, ale na matki z wózkami to chyna nawet najgorsze bandziory nie napadaja... ::)
A czemu Ewach nie lubisz sama do Łazienek? Kurczę, w Łazienkach nie byłam kilka ładnych lat...

A kablówki u mnie niet.

No niestety, to nie było w nocy, ale fakt - pod wieczór. Zabrali mu komórkę i nieco potłuki, słabo wyglądał ale obyło się bez szpitala. W okolicach Bolka i Lolka różne typy się kręcą. Choć jak byłam w dzień w Lolku to było miło.

A TV też nie mam, to znaczy mam, ale stoi nie podłączone do anteny, oglądamy sobie dvd i video.

Ja w trakcie studiow czesto maszerowalam przez Pola Mokotowkie do biblioteki i kilka razy spotkalam ekshibicjoniste. Ale proszę sie nie sugerowac moim przypadkiem, bo ja ich chyba spotykam częściej niz zwykli śmiertelnicy ::) Moja mama też tak miała. Mąż się śmieje, że mam przywidzenia, ale z drugiej strony on jest facetem, a ekshibicjonisci raczej nie ujawniaja sie facetem, prawda?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry