reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Iza BK cześć ty też masz piękne imię:-)
czytam, czytam i jej masz 3 dzieciaków . Kobietko podziwiam Cię!
ja ma 1 i sił mi brak.:no:

reklama
hej! i jak się film udał? dało sie coś obejrzeć, czy dzieciaczki nie dały?:) jakby co, to my się piszemy na przyszłą środę

hej framama :)))
Spotkanie było, jak to Iza ujęła, w okrojonym gronie....Byliśmy we czwórkę z Olafem i Gają :))) cóż pierwsze randki są stresujące!!! hehe
My z Olafciem z Pragi na Ursynów autobusem i metrem - cóż to był za wyczyn :))) zdecydowanie wolę samochodem, ale i bez niego sobie poradzę :)
Film, komedia romatyczna, w porządku :))) Nie wszystkie wątki ogarnęłam ale sporo obejrzałam :) WAżne że to było kino i klimat był, fajne doświadczenie :)
ŻAŁUJCIE!!! że się wycofałyście!!!! bo fajnie było!!!
A Gaja jest przesłodka :) Ma piękne oczy, bujną czuprynę i jest bardzo grzeczna - zresztą jak jej mama :)

dziubasek jakie randki, ktoś mi tu synową z pod nosa próbuje sprzątnąć :evil:;-).

Fajnie, że się wypad udał. Ja bardzo żałuję, że się rozłożyłam akurat na ten tydzień.

Wogóle to prawie żyję :confused2:.
Tylko martwię się o Ignasia, dziś przepłakał większość dnia jak to nie on i jakiś taki nie swój był, cały czas na rączkach. I boję się, że to pierwsza oznaka, że złapał bakcyla ode mnie :-(.

:-D hihihi tesciowe się biją ;-)
Jagoda - dobrze ze masz chuste, zawsz to łatwiej na raczkach nosić :tak:

ja za tydzien nie bede mogla, bo mamy usg bioderek na 14.10, czyli podczas projekcji :-(

Jagoda - dobrze ze masz chuste, zawsz to łatwiej na raczkach nosić :tak:

co prawda, to prawda
tyle, że ja ledwo żyjąca to średnia pociecha :sorry:

za to prawie się przyzwyczaiłam do wiązania tkanej chusty, na dziś mi wyschła po praniu i od razu się wzięłam za naukę,
pierwsze wrażenie miałam: potwornie szeroka :szok:
ale jakoś powoli zaczynam ją ogarniać
tylko rzeczywiście więcej trzeba się napracować żeby ją odpowiednio naciągnąć i zawiązywanie to też wymaga większej siły niż przy elastycznej.
Ale wprawiam się.

Cześć Dziewczynki
witam po dość długiej przerwie ale jakoś był natłok zajęć, że tylko zaglądałam do Was i podczytywałam :zawstydzona/y:
U nas wszystko spoko moja Zuzia idzie na masę hihhi i waży już 6500 wiec ładnie a startowała z 2700.
Fajnie, że udało się spotkanko mam nadziej, że następne uda mi się dotrzeć aczkolwiek ostatnio był niespodziewany spot w parku Bródnowskim z Dorotą ale to była niespodzianka hihih może wybierzecie się kiedyś w nasze rejony tzn Bródno/Targówek.
Pozdrawiam Was cieplutko

Cześć Dziewczynki
witam po dość długiej przerwie ale jakoś był natłok zajęć, że tylko zaglądałam do Was i podczytywałam :zawstydzona/y:
U nas wszystko spoko moja Zuzia idzie na masę hihhi i waży już 6500 wiec ładnie a startowała z 2700.
Fajnie, że udało się spotkanko mam nadziej, że następne uda mi się dotrzeć aczkolwiek ostatnio był niespodziewany spot w parku Bródnowskim z Dorotą ale to była niespodzianka hihih może wybierzecie się kiedyś w nasze rejony tzn Bródno/Targówek.
Pozdrawiam Was cieplutko
w parku jak w parku a , dziś slepota Cie przy kasie w sklepie nie zauważyłam :-D:-Dno no zapraszamy do parku bródnowskiego:-D

reklama
Asia rem - jak bedzie cieplo, to moze i do parku brodnowskiego się umowimy :tak:
jagoda - fajnie, że sie zaprzyjaźniasz z chustą :-)a o co chodzi z tym onkologiem?

Do góry