• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
hej atol, to rzeczywiscie bliziutko mamy do siebie.
Twoja pociecha jeszcze malutka, mój to już istny >:D.
teraz nigdzie się nie oddalamy od domu, bo zimno, ale na wiosnę znów będziemy jezdzić do jordanka na Odyńca, no i do lasu kabackiego oczywiście.
a Wy? macie jakies ulubione miejsca na spacerki?

a do Bocianiej Łąki mamy nadzieje zajrzeć.
tylko.. no własnie, teraz Oskar jest przeziebiony, poza tym drugi tydzien oblatuje z nim lekarzy. postanowiłam wszystko załatwic na poczatku roku, tak profilaktycznie, zeby miec spokój przynajmniej na 3 msc.
więc odpadamy w najblizszym czasie, ale na nastepny raz mam nadzieję, ze sie uda.
pozdrawiam

monika25 pisałam Ci wcześniej, że tak naprawdę mieszkasz niedaleko mnie, więc moge Cie zabrać :)

bbb223 na razie nie wiadomo czy to nasze piątkowe wyjdzie...

kobitki, odzywajcie siebo nie wiem czy kupować te ciacha czy nie :P

cześć ja również tymczasowo mieszkam w W-wie chętnie bym się spotkala z wami ale nie mam pojęcia co gdzie i kiedy wkoncu napoczątku poinformowano mnie o środzie teraz czytam o piątku, a pozatym pewnie nie trafie bo nie jestem zbyt zorientowana w W-wie mieszkam na rembertowie czyli na koncu swiata prawie.

jasne prosta jeśli ktoś zna w-we ja nawet nie wiem gdzie są te twoje ząbki, mam prawojazdy i generalnie jeżdze ale nie po w-wie, ostatnio wyjechalam z rembertowa i mialam dojechac do genta i sie zgubilam na pierwszym skrzyżowaniu

he he... zdarza się kochana, zdarza się :) czekam na info od reszty, jakby co, pojedziesz samochodem za mną :)

kochana Ząbki sa tak naprawdę obok Rembertowa. Do Ciebie zapewne z ulicy Marsa skręca się w prawo, do mnie w lewo...

reklama
qrcze własnie spojżałam w kalendarzyk i w piątek na 12 mam gina :( na 13:30 pewnie dojadę :(
a może sobota???
mniejszy ruch na ulicach i w tramwajach???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry