Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak to brzuch Ci się nie podoba ...As smieszna ta laskanie wiem czy to komedia czy na serio
![]()
Brzuchol masz piekny, ja nie mam zadnego zdjecia brzuchola bo moj mi sie nie podoba, coprawde nie mam zadnych rozstepow ale ja na boki sie rozstylam, teraz mam 113cm w obwodzie- aty?
Co do szczepien, no to tak -temat rzekanie wiadomo co robic skoro pediatrzy zmuszaja.
As a gdzie to cudowne miejsce jest? Ktora strona wawy?
Moj maz szanowny ugotuje cos latwego czasem gorzej z sprzataniem cholera-nigdy nie ma poco teraz sprzatac! I to wkurzajace!

i mam spokój chyba od 2005 roku .;-):-):-)Mój w sobotę się popisał nie tylko obiadem.Mój to w ogóle się do żadnych pracy nie zbieraNo chyba,że to jakies majsterkowanie,ale raczej przydatne jest tylko jemu ;-) Czasem jak nic nie ma gotowego do jedzenia to sam cos dla siebie stworzy ;-)

lub zamawia sushi ;-):-):-)

imprezy integracyjne, zalew zegrzyński, zegrze, ryniaAs jaki mega post ;-) A gdzie dokładnie polecasz lokum w Białobrzegach? na jeden nocleg też wynajmą? No żeby tak nie narzekać na M to wczoraj zrobił talarki w sosie śmietankowo- koperkowym i mielonje![]()

miejsce fajne,ja pochodze z tamtych stronimprezy integracyjne, zalew zegrzyński, zegrze, rynia
To jest ośrodek z 5 domami noclegowymi .
Wynajmują też na 1 nocleg i tak często bierzemy właśnie .
W sobotę rano jedziemy i jesteśmy na plaży ,potem się rejestrujemy dobowo w okolicach obiadu i zajmujemy pokoje .
W niedzielę zdajemy pokoje i siedzimy do wieczora jeszcze na plaży .
Oj tam jest co robić nawet jak pogody nie ma ;-):-):-) bo siedzi się w saloon country niedaleko plaży ,a tam jest pub z grillowym jedzeniem, bilard i inne .Na plaży jest pubowa restauracja Mexico ,gdzie serwują to samo żarełko.;-):-):-)
I nie przerażajcie się cennikiem ,bo często robią promocje i tak w zeszłym roku za pokój lux cena była 220 zł ,a w promocji mieliśmy za 140 dla 4 osób ,więc da się przeżyć . ;-):-):-)
Jal masz blisko to możesz jechać też bez noclegu za free na cały dzień ,bo wpuszczają bez problemu .;-)
płacisz tylko 10 zł za parking .:-):-)
i w tym ośrodku pracowałam
ale widze że teraz sporo sie tam pozmieniało...