Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
za to się dostaje tylko trochęmniej punktów niż za samotne rodzicielstwo 
(wtedy wystarczyło pracować w edukacji, punkt na terenie Pruszkowa dorzucili rok później).Rysica a Ty wiesz, że Dębowa ma największą opinię w Pruszkowie, że to przedszkole po znajomości? Kiedyś chodziły słuchy, że tam jest wkupne.
Choć to nie prawda, z tymi znajomościami to też nie jestem pewna, pewnie jak wszędzie. Moja znajoma ma tam dzieci, dostały się jak większość "z punktów" i nic tam nie wpłacała.
Ale prawda jest taka, że rejonizacja dotyczy tylko tego, że dziecko powinno być zameldowane w Pruszkowie i rodzice też (dlatego sprawdzają dowody).
My chodzimy na Jasną. Bardzo sobie chwalę to przedszkole, choć Dębowa też jest świetna i Antka też. Tutejsze przedszkola (z tej komisji) mają bardzo dobrą opinię, jedną z lepszych w Pruszkowie, a dzieci więcej, dlatego w centrum czasami łatwiej się dostać do przedszkola.
Moje znajome "bezpunktowe" zaprowadzały dzieci do centrum, bo tam kiedyś łatwiej było się dostać. Ale teraz nie wiem.
Ja o przedszkole dla pierwszego dziecka walczyłam ciężko, nie jesteśmy obydwoje z pruszkowa a ja sobie najbardziej oblegane wtedy przedszkole wymyśliłam. Przez rok chodziłam do pani dyrektor ale była nieubłagana.
Aż w końcu dostałam się z punktów(wtedy wystarczyło pracować w edukacji, punkt na terenie Pruszkowa dorzucili rok później).