reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Witam

Na imię mam Katarzyna, mam dwuletniego syna Miłosza, mieszkamy w Centrum (przy Pl. Konstytucji dokładnie). Przepraszam, że zawracam głowę, ale... szlag mnie trafia, bo nie mogę nigdzie znaleźć informacji o przedszkolach ze swojej okolicy. Jestem poza Warszawą obecnie, więc nie mogę osobiście czatować pod danym przedszkolem :/
Może Wy, Drogie Warszawianki, wiecie gdzie mogę znaleźć jakieś wypowiedzi na ten temat? Opcja "przeszukaj" niewiele mi pomogła...

reklama
Cześć dziewczyny,
Jestem z Pragi południe, Saska Kępa, mam tygodniowego synka i szukam dla niego przychodni z położną i pediatrą. Najbliżej mam do przychodni na Ateńską, Saską, ewentualnie Abrahama - chodzi mi m.in. o taką przychodnię, gdzie np. pielęgniarki zabiegowe mają doświadczenie w pobieraniu krwi maluszkom i pracują kompenetne, przyjazne dzieciom osoby

czy możecie coś polecić?? dobrą położną środowiskową i pediatrę
będę wdzięczna za podpowiedź
pozdrawiam serdecznie

hej, dziewczyny z Pragi Płd! mamy do siebie naprawdę blisko:-D niedaleko skaryszewskiego przejeżdżam codziennie niemalże, a i Rembertów to przecież rzut kamieniem:tak: może gdy przyjdzie prawdziwa wiosna zorganizujemy jakieś spotkanie...:confused: a moze teraz któraś miałaby czas i ochotę na kawkę:confused:

link nie chodzi...
wiec podaje tekst....

Mąż naszej koleżanki Aniulki walczy o życie z paskudnym przeciwnikiem jakim jest rak...
obecnie ma decydujące starcie o życie.
Mam gorącą prośbę do wszystkich, którzy chcą i mogą pomóc i oddać krew grupy B rh+
najlepiej gdyby to były osoby z Warszawy... ale nie koniecznie
Aniulki mąż nazywa sie Marcin Pelec. Jest leczony w Warszawie w szpitalu na ulicy Banacha
Bardzo dziekujemy za każdy litr
koleżanki Ani - wrześniówki 2005

reklama
u mnie z czasem róznie bywa, ale na wspólną kawkę na pewno go znajdę;-) i rzeczywiście sporo nas z okolic pragi - moze jakiś mały zlocik..:confused:

Do góry