reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
ja już też dodałam i liście i ziele :-)

ufff, machnęłam uszka... farszu mi zostało na jeszcze kilkaset sztuk... i nie mam co z nim zrobić :-( Bo robiłam z rozmrażanych grzybów więc nie moge już zamrozić...

Ide robić grzybową paaaaaaa

Hej Dziewczynki,
wpadłam dosłownie na sekundkę, by sie z Wami pozegnać przed wyjazdem do rodziców, i rzecz jasna złożyc życzenia:

By w te Święta na Waszych twarzach gościł jedynie uśmiech,
by serce przepełniała radość i miłość.
By wszelkie waśnie i spory zniknęły raz na zawsze.
By Zabawa Sylwestrowa była huczna i udana,
a nadchodzący 2010 rok przyniósł same wspaniałe dni,
wiele radości i miłości.

A to drobny, aczkolwiek śmieszny upominek ode mnie:

ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab

Buziaczki, zmykam.
Do zobaczenia najprawdopodobniej dopiero w 2010 roku
wink2.gif

Hej,

ja ledwo żyję, Ignaś dziś urządził bunt i zasnął na dobre dopiero po kąpieli a tak albo się bawił rączkami (co było do zniesienia) albo marudził, przysypiał na chwilkę dosłownie i za chwilę się wybudzał. Na szczęście od około 19.30 wreszcie śpi :cool2:

a ja jakoś zwalczyłam mega górę prasowania, choć jak wyschnie to co jest na suszarkach to będzie następna mega góra i zrobiłam dwa rodzaje śledzi

a teraz padam na twarz :sorry:

Dlatego w tym roku życzenia ode mnie będą skromne i mało wymyślne, bo mózg to mi już dawno odmówił współpracy.

Życzę wam wszystkim żebyście odpoczęły w święta od wszelkich codziennych problemów i wróciły na bb w super po świątecznych humorach :-). A i żeby jutrzejszy dzień był wyjątkowo udany, bo podobno jaka wigilia taki cały przyszły rok :tak::cool2:.

W te piękne święta
niech każdy pamięta
z serca płynące życzenia:
marzeń spełnienia,
iskierek radości
i dużo dużo miłości

______________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$
_________$__________$$$$$$$$
_________$$$$$_________$$$$$$
__________$___$$$$$$_____$$$$
_________*$$$_$_$$_$$_____$$$
________$_$_$**_$_$_$$$___$$$
_________$(O)___(O)_$_$$_*$$$
_______$$__________$*$_$__$$$
____$*__$____*___$$$__$__*_$$
___$*_____*$$$*________$___.**
___$*_______*_________.*$__****
____$*_________________*$__***
___$$$$*_____________*$$§§§§
_$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§
$$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§
_$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§
__$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§
_____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§
_____$*$$*******___*$$$$$$$$§
_____$*____________________*$
_____$$*_*__*___*$$_*___*__*$
______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$
_________$_______$________$
_________$*______*_______*$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$
___$$$$$$______________$$$$$$

dziewczyny,nie wiem co sie tsalo ale zeżarlo mi mojego ŚWIĄTECZNEGO POSTA Z ŻYCZENIAMI........... wrrrrrrrrrrrrr,dopiero dzisiaj to zauważyłam
a wiec pisze raz jeszcze

Wesołych Świat Bożego Narodzenia,
pomyślności w Nowym Roku
i aby każdy najmniejszy prezent
pod wigilijnym drzewkiem
był jak gwiazdka z nieba!!!!!!!!!

To ja chciałabym Wam złożyć życzenia oryginalnie, bo po świętach:-)
Życzę więc, aby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia. I żebyście były zdrowe i Wasze dzieciaczki też. T ow końcu najważniejsze:-)
Przed świętami nie miałam nawet co marzyć o wizycie na bb..
Jagoda, jednoczę się z Tobą w bólu.. Mój mały gnom potrafi cały dzień nie spać.. Dziś usnął o 23.. Stąd moja obecność.
A teraz idę wykorzystać chwilę spokoju i się przespać:)

reklama
Malina u nas to był jednodniowy wybryk, Ignaś ogólnie to jest wielki śpioch. W gościach odzyskał melodię do spania i np. wczoraj to dosłownie przespał calutki dzień z przerwami na jedzenie tylko.

Do góry