reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z West Midlands

Aha Myleene przypomniałam sobie, że jak Domis nie chciał siedzieć w wózeczku to dawałam mu do rączki flipsa i to go zajmowało bo w takim wieku starczał mu on na długo:-).

reklama
No wiesz co jak spytasz położnej to na pewno powie, że nie:-), ale ja dawałam te zwykłe bezsmakowe, tylko trzeba uważać, żeby nie oderwał się za duży kawałek. A tak to chłopcy raczej je ssali, aż im się rozpusciły:tak:.

hej dziewczyny,
Szymek wrócił do przedszkola po chorobie i tak rozdzierająco płakał, że niewiele brakowało, a już bym go zabrała do domu z powrotem :-(
ja co prawda Aleksandrów nie znam, ale moja siostra to Aleksandra :-) a nie,przepraszam, sąsiada miałam A. - co chwila była nowa "sąsiadka" u niego :eek:

ivetten- ale szkoda mi małego i mam nadzieję ,że szybciutko się przyzwyczai i spodoba mu sie w przedszkolu:tak:. Kurczę no co tu się dziwić dziecku, nowy język i otoczenie kązdego trochę przeraża, a do tego jeszcze brak mamusi, ale trzymam kciuki, na pewno będzie lepiej:-).
Myleene- dzisiaj dzwonili do kamila ze staffpointu z pytaniem, czy nie chciałby wrócić do nich do pracy chociaż na parę godzin, więc chyba brakuje im ludzi. Kiedys pytałas, więc pomyslałam, że może będziesz zainteresowana;-).
Buziaki kochane i miłego wieczorku:-).

Hej Mamunia :)
Szymek ma nową narzeczoną, która go wita w drzwiach, bierze za rączkę i prowadzi do sali... i nawet dziś nie płakał :-D
Angielka... jak wszystkie tamtejsze dzieci, plus jeden ciemniejszy Angliczek - Hindus.
A co u Was, dziewczyny? jakoś cisza się zrobiła...
mam nadzieję, że lato się nie skończyło, pięknie dziś było :cool:

reklama
Do góry