No ja po wizycie. Wszystko dobrze się zagoiło, zanotował w laptopie że był trudny poród ( z wykrzyknikami ). Powiedział że dystocja to najgorszy koszmar wszystkich lekarzy. Pytał się jak mała czy zdrowa, jak ma na imię i kazał ją ucałować

Zapytał się jak oceniam szpital więc ja szczerze powiedziałam że zależy od zmiany bo czasem były miłe położne a czasem bardzo wredne, powiedział że było dużo skarg na właśnie opiekę po porodową. Zapytał jak oceniam poród wiec tu powiedziałam że na 10

że nikogo nie opłacałam bo nie było mnie na to stać a i tak opiekę mieliśmy super, że byłam mile zaskoczona

Powiedział że przy następnej ciąży jak dziecko będzie ważyło ok 3 max 3,5 kg to spróbujemy naturalnie a jak więcej to już cesarka. Przepisał tabletki i kazał przyjśc za 3 miesiące to zrobi cytologię i zbada piersi, to mnie zastanowiło bo przecież karmię ale nie wiem może tak trzeba. No i wizyta 120 zł także Duralex nic taniej :/
Muszę się pochwalić że moje dziecko dzisiejszej nocy spało z tatą ( ja w innym pokoju bo jestem chora ) zasnęła o 21 a wstała o ... 5.35 szok. Ja się obudziłam w nocy bo już mnie cycki bolały i odciągałam pokarm to z jednego udało mi się ściągnąć 170 ml. Małej powoli katarek przechodzi i najgorsze mamy za sobą na szczęście
Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie, przepisał mi tabletki Ceraztte czy któraś z Was je brała ? Ja się zastanawiam, bo nie wiem czy jak będą mi nie odpowiadały to jak przestanę brać to dostanę od razu okres tak jak po 2 składnikowych. Kurcze nie zapytałam się a nigdy takich jednoskładnikowych nie brałam :/