reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Wołomina

Mag mam pytanie - czy nie byłaś przypadkiem 19 października z Jacusiem na szczepieniu na Wileńskiej? Właśnie oglądałam zdjecia na stronie klubu i tak mi się pzrypomniało. Pamiętam ślicznego i bardzo grzecznego chłopca :)

reklama
Renia, Ty to masz oko i pamięć :) Tak, byliśmy na szczepieniu. A młody grzeczny, no cóż chciałoby się rzecz, że po mamusi hehe.
Zonqa masz rację, mleko które oni mają w tej promocji to 2 więc do 12 mies. ale jak coś będzie dla starszych dzieci, to też dam znać.
Celka kochana, może kolejnym razem uda się spotkać :)
Brejka, wyobraź sobie że zrobiłyśmy chyba dobre wrażenie na tej dziewczynie z gazety, bo jest szansa na lokal - załatwiła u tego swojego znajomego, że w styczniu rada miasta coś w tym kierunku nam pomoże.
a jeszcze byłam dziś z juniorem w przychodni aby zapytać o co chodzi z tymi rumianymi policzkami :) okazuje się, że tak reaguje na zimno ... rumiany zdrowy chłopak. a te płatki suche na ciele co miał wcześniej jacek, a teraz podobne ma twoja lenka, to podobno wysuszenie - nawilżać nawilżać powiedziała pani doktor.

dobra lecę spać, aby wykorzystać to że młody śpi (dziś zasnął o 21:30 agent)
aha, trzymajcie za mnie kciuki jutro ok 12 - mam rozprawę w sądzie ... kiepsko widzę swoje szanse bo to sprawa przeciw zusowi :((

renia dalej musisz czekać aż przyjdą próbki do Ciebie :)

Mag no to super :) strasznie się ciesze że jednak wszystko się rozwija w dobrym kierunku a nie stoi w miejscu. Będę trzymałą dziś kciuki. Ja też tak myślę że to jednak nie skaza, ale poczekam nie będę narazie eksperymentować w poniedziałek mamy wizytę kontrolną to się wszystkiego dopytam. Jacek to się chyba wczoraj umówił z Lenką bo ona też zasnęłą coś około tego, i nie obejrzałam Housa :/

reklama
Do góry