reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Wołomina

Duralex jak super że się odezwałaś :) Ojej już wracasz do pracy, i jak mama będzie mogła z małym posiedzieć ? No fajnie z tym klubem szkoda że nie masz po drodze :( Jest bardzo fajnie, dziś się zasiedziałam aż 3 godzinki. Z tymi probiotykami poczekam jeszcze do poniedziałku zobaczymy co dr powie. Jak Kubusiowi smakowały nowe pokarmy bo Lenka to marchewką pluła i smieszną minę robiła :)

Będą na stronie klubu zdjęcia Lenki i Jacusia jak się razem bawili :)

reklama
Jak zazdroszczę wam tego dzisiejszego spotkania. Bardzo chciałabym,zeby moja Maja spotkała się z innymi maluchami. Co doktor to inna opinia. U nas poprawa cerki była po ok miesiącu i nadal jest ok.

renia nie zazdrość tylko wpadaj za tydzień :)

Mag kilka mam napisało na gronie :

cześć jestem mamą 1,5 miesięcznej Julci .Mieszkam w Kobyłce od niedawna i chętnie poznam młode mamy z którymi można by było umówić się na space z dzieciaczkami czy kawę :)

chętnie , w ogóle super że w Wołominie coś się w końcu zaczyna dziać w tym temacie. Fajnie że ktoś wpadł na pomysł założenia tego klubu. Na pewno się wybiorę z moją kruszynką na to wtorkowe spotkanie, tylko niech pogoda się troszkę poprawi bo na razie jest masakra..

oj postaram się i ja wpaść...

No więc mam nadzieję że te mamy też się pojawią a nie tylko gdybają :)

Magto za tydzien tez jest spotkanie? Ja dzis juz mam opony zimowe:) WOW! Co do ortopedy, to bylam CM Arka w Wawie na Kasprzaka-ogolnie polecam te centrum medyczne...bylismy tam u neurologa i ortopedy. W 6 t. zycia Zuzi bylam tez panstwowo w Wolominie i naprawde hurtowo tam sie dzieci bada, a wizyta trwala moment i wchodzily p 3 osoby:/ Kazala pieluchowac pomimo wyniku usg 1a, ja nie pieluchowalam.
Natomiast w Arce duzo fajniej niz np. w LIMie, ktory tez robi sie troche hurtowy i na wizyte u specjalisty czeka sie potwornie dlugo:(

Napiszcie 3 slowa, co bylo wczoraj na spotkaniu?

Hej jestem na tym forum nowa choć jestem z kobyłki to prawdopodobnie w przyszły wtorek wybiorę się do klubu

brejka poczytałam trochę o twoim i twojej pociechy problemie z buzią. Czy nie dawno wprowadziłaś jakieś nowe rzeczy do diety bo to może być nawet marchewka

Jakoś czasu ucieka mi między palcami .. Do pracy wracam w połowie lutego.. albo na początku marca.. :( myślę, że na początku lutego się okaże, czy mama będzie mogła zostać z Kubą i cały czas jestem dobrej myśli, bo innego rozwiązania nie przyjmuję do wiadomości :) Fajnie macie z tym klubem, ale jakoś podróży z młodym pociągiem albo autobusem sobie nie wyobrażam.
Młody jak dostał pierwszy raz marchewkę to nim trząchało na wszystkie strony :):) ale nie pluł.. teraz jesteśmy już po marchewce, ziemniakach, jabłkach i morelach... :).. młody ma pełno krost dookoła buzi, bo wszystko do niej pcha.. a najfajniej wkłada się trzy palce ;)

A jak tam Lenka? Przyzwyczaiła się już do mleka i co z krostkami?
Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki :)

Pasek na spotkaniu z tą panią to opowiadałyśmy o planach naszego klubu, a później to już tak o wszystkim :) szczególnie o jedzonku bo to teraz głównie mi głowę zawraca. Szczegółów nie zdradzę trzeba przyjść ;P Oj nareszcie masz te opony to nawet mnie będziesz mogłą kiedyś odwiedzić, niestety na ten tydzień nie zapraszam nikogo bo w sobote mam remont i stwierdziłam że nie opłaca mi się przed nim sprzątać i mam jednym słowem burdello :D

Zonqa witamy i serdecznie zapraszamy we wtorek :) ja małej już podaję ale tylko marchewkę i troooszkę sztucznego mleka a te zmiany na buzi to już są od bardzo dawna.

Duralex trzymam kciuki zeby wszystko u Ciebie się ułożyło. Oj szkoda że Ty tak daleko mieszkasz :( Ja małej w piątek dam ziemniaczka :) No i moja też wszystko pcha do buzi chyba ząbki idą :) A Kubuś ma już jakieś bo Zuzia to już dwa :) A Nikola jak w przedszkolu ? mam nadzieję że już tak nie choruje.

Dziewczyny Lenka to nie ma krost, to są tylko place suchej skóry tego nawet prawie nie widać ale czuć jak dotykam, to taka tarka :/

BYłam dziś z małą na spacerze 1,5h i wiecie nie spotkałam ani jednej mamy z dzieckiem a byłam w centrum no i zobaczyć ten nowy park.

A gdzie odbywają się spotkania mam? Czy w przyszły wtorek tez na 11? Maja miała właśnie takie szorskie policzki, a później były coraz bardziej czerwone. Teraz policzki są już gładziutkie. Kiedy zaczęłyście wprowadzać jedzonko maluszkom i od czego zaczęłyście. I mam jeszcze jedno pytanie - ile ważyły wasze dzieciaczki jak kończyły trzeci miesiąc. Każdy kto widzi Maję mów że jest duża :-)

Renia moja ważyła 7,5 kg :D a Twoja ile ?

Jeśli chodzi o spotkania to odbywają się w Wołominie na Prądzyńskiego, wszystkie informacje są na stronie Strona WWW - Strona główna

Jedzonko zaczełam wprowadzać po 4 miesiącu i zaczęłam od marchewki, mogłam od jabłuszka to może chętniej by jadła :)

reklama
cześć dziewczynki.
o jak fajnie, że te nowe osoby na gronie pisały i że pojawiają się tutaj też nowe mamy. cześć zonqa - nie wiem czy widziałaś, ale jeśli jesteś zainteresowana próbkami mleka gerber 2 (ja już dostałam paczkę - 2 pudełka i 10 próbek jednorazowych), to wystarczy zapisać się na Streetcom Polska Sp. z o.o. - tylko musiałabyś mi podać swój nick. do końca tygodnia mam podać nicki dziewczyn z klubu mam, a one mają dostać te mleka gerber.

wiecie, jutro mam iść znowu do jakiejś gazety coś poopowiadać, więc czuję że jak nasz klub opiszą, to wreszcie mam będzie więcej na spotkaniach. teraz wpisuję na stronę www nowości, bo załatwiłam dwa szkolenia tylko chcę wiedzieć, że będą na nie chętni. więc jak chcecie, to się zapisujcie mailem do mnie, albo na forum :) więcej info na Strona WWW - Warsztaty

aha, mam prośbę - czy możecie podesłać jakieś fotki waszych maluszków? potem to zrobimy wspólne zdjęcia na spotkaniach, ale teraz na początek fajnie byłoby wrzucić do galerii zdjęć jakieś fotki.

i jeszcze odpowiadając na pytanie dot spotkania, to jak najbardziej we wtorek o 11 zapraszam do mnie. renia podeślę ci adres na priv.

dobra kończę i dalej bawię się stronką :) papa

Do góry