reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z żoliborza( Plac Wilsona)

antar

Mamy lutowe'09
Miasto
Warszawa
Cześć dziewczyny!
Jestem świeżo upieczoną mężatką a i bycie mamą to nowa rola jaką przyjdzie mi pełnić w ciągu miesiąca:) Dopiero przeprowadziliśmy się na żoliborz i jestem przerażona, bo zero dzieci, za to multum staruszków. Może to dlatego że jest zima, ale i tak nie mam z kim poplotkować o dzieciach. Jest tu jakaś mamusia przyszła lub obecna z Żoliborza?

reklama
Z Żoliborza nie, ale z Bielan:-):-)W sumie to niedaleko od Palcu Wilsona. Zawsze możemy poplotkować o dzieciach :-):-)

Gdzie chodzicie ze swoimi dziećmi na spacery? Bo oprócz jednego skwerku przy placu wilsona nic zielonego nie widziałam.

Antar-jest sporo zieleni na żoliborzu i bielanach-mamy szczescie:tak:
Jordanek,Żeromski,Cytadela,Sady Żoliborskie,Park Olszyna,Kępa Potocka,Park Kaskada-oraz wiele,wiele mniejszych skwerkow i zzielonych placow zabaw:-)
Jak Adas sie urodzil mieszkalismy przy Hali Banacha-tam to dopiero masakra,łazilam z wozkiem w kolko na malym placyku przy Jana Pawła-koszmar:dry:

No, jeszcze Lasek Bielański :)

No a na Wilsona to przecież ładny duży park jest. Ja bym go skwerkiem raczej nie nazwała. Miasto ponoć wywaliło na niego 6 milionów, aby zmodernizować. I spory tam plac zabaw dla dzieci jest.

I co? wiecej mam z Zoliborza niet? :) moze sa mamuski, ktore niedawno urodzily pociechy? Moja ma 3 miesiace i szukam takowej na wspolne spacery....

Ja mam trzymiesięczną córeczkę i chętnie dołączę do grupy spacerujących mam z Żoliborza. Mieszkam przy Teatrze Komedia. Spacerujemy głównie po Kępie Potockiej, czasem w okolicach Cytadeli.

reklama
Dziewczyny Zoliborz czy Bielany maja duzo super miejsc do spacerow i dzieci tez jest sporo :-) Wystarczy wyjsc na plac zabaw na Wilsona jak jest cieplo i wtedy to sie widzi ile tam dzieciakow jest... na Kepie to samo... faktycznie nie ma tu takich wycieczek z wozkami jak na Kabatach, ale to mzoe i lepiej, bo do przeczkola bedzie dziecku latwiej sie dostac :-)

To co kiedy spacerujemy??

Do góry