isabellL
Fanka BB :)
Vampiria masz racje rayanair to chyba najgorsza linia. Ja jestem zmuszona nimi latac bo do wroclawia nic innego nie lata. Moglabym ewentualnie easyjet do krakowa ale tam musialabym rezerwowac duzo wczesniej zeby sie oplacalo. Nie wpuszczaja matek z dziecmi juz od dlugiego czasu i za wszystko trzeba placic krocie. Ja nigdy nie mialam az takich problemow jak ty. Raz tylko mielismy samolot duzo opozniony ponad 3 godz
. Czasem się zastanawiam czy moje dzieci czasem nie mają ADHD bo z dupką na moment nie usiądą. Krystian zaliczył dziś glebe chyba ze 20 razy. Aż w końcu tak przywalił znów w coffe table, że ma KOLEJNEGO guza na czole. Ostatniego nabił tydzień temu jest teraz żółto-zielony na samym środku czoła i wygląda jak by to było jego drugie czoło. A dziś walnął tak, że ma strasznego krwiaka taki czerwony wielki. Wygląda strasznie. Jak tak dalej pójdzie to chyba będę musiała meble powymieniać na jakieś z gąbki
. Po tym upadku był tak marudny, że szok myślałam, że dzień się już nie skończy... Ale już śpią można odetchnąć ... do jutra