azorek84
mama Amelii 2009
Magdziarz a no sa obledne ale cenowo tak samo :O sprawdzalam takie torciki i robia je ogromne np na 30 osob
(Number Cake :: Welcome to 3d Cakes ::) kto to przeje??!! aaaa mnie potrzeba na max 12 osob
i wydaje mi sie ze moga byc mega slodkie bo maja olbrzymia ilosc polewy na wierzchu (robiona glownie z cukru+barwniki)...chyba sama upieke przegladalam nawet ozdoby na torciki i moze jednak sama zrobie...martwi mnie fakt ze nigdy w zyciu torta nie pieklam
wogole dopiero ucze sie piec i robilam tylko jedno ciacho i sernik hehehehe
(Number Cake :: Welcome to 3d Cakes ::) kto to przeje??!! aaaa mnie potrzeba na max 12 osob
i wydaje mi sie ze moga byc mega slodkie bo maja olbrzymia ilosc polewy na wierzchu (robiona glownie z cukru+barwniki)...chyba sama upieke przegladalam nawet ozdoby na torciki i moze jednak sama zrobie...martwi mnie fakt ze nigdy w zyciu torta nie pieklam
wogole dopiero ucze sie piec i robilam tylko jedno ciacho i sernik hehehehe
Ostatnia edycja:
:-) te co tam robia wygladaja przesmacznie i plus ze sa prawdziwe owoce a nie sztuczne hehehe:-) my kiedys kupilismy taki torcik misia w tesco ale byl przerazliwie slodki i jakis taki niesmaczny ze sie zrazilam poprostu i wiecej nie probuje takich w marketach kupowac
. Nie moja córka, nie wtrącam się w jej wychowanie, ale mam swoje zasady i u mnie komputera nie włączamy. Byłoby to wygodne, nie przeczę, ale uparłam się i tyle 
A kant ściany zaliczyliśmy i było trochę głośno, więc wolę nie ryzykować z ławą ;-)
.