Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mysle natomiast ze bedzie duzo gorzej nauczyc ja nocnikowania.. Po dzisiejszym dniu zastanawiam sie czy nie jest poprostu dla niej za wczesnie.. zlala sie chyba ze sto razy na podloge.. zabraklo mi nawet pod koniec dnia spodni, majteczek i rajstop (na szczescie zrobilam rano pranie wiec mam nadzieje ze do jutra wyschnie bo niewiem w czym bedzie chodzic).. Raz udalo jej sie zrobic siku do nocnika byly fanfary, oklaski i nagroda ale to i tak nie pomoglo bo za 3 min znow zlala sie w majtki.. tlumaczylam ze jest juz duza dziewczynka i wszyscy juz robia siku do nocnika.. Jak pytam jej sie czy bedzie wolac ze chce siku mowi ze tak a za chwile znow jest osikana.. jak myslicie dac sobie spokoj i poczekac jeszcze troche??

postawilam na swoje i teraz sie ciesze bardzo z tej decyzji i wcale nie uwazam ze odebralam jej wazny element dziecinstwa
kolezanka z pracy ( ma juz wnuczke nawet) jak jej powiedzialam to wypalila mi z tekstem ze przeciez amelka dopiero ma 2 latka i taaaka malutka jeszcze moze miec smoka
ehhh mama moja tez niezaszczesliwa ze niby drastycznie podeszlam do tematu i wogole...ale uwazam ze podjelam sluszna decyzje i nie sugeruje sie innymi opiniami.
... Barnim od 12 do 01;30 nie spal tylko wolal po nico, albo wolal z nudow bo chcial pic a picie lezalo zaraz przy nim
. Czasami ta ma , jak jest bardzo zmeczony i jak idzie spac zasypia odrazu wtedy budzi sie w nocy i nie chce mu sie spac- no wiec wola .

Ja dziś próbowałam ponownie- tym razem podstępem- oczywiście nieskutecznie. Ale to tylko i wyłącznie moja wina, mam tyle silnej woli do tego, że hoho... Zwłaszcza o 2giej w nocy, kiedy uparciuch nie chce nawet słyszeć o spaniu bez smoka... Ja ją przytulam, a ona mi wstaje, bo przecież nie ma smoka, nie ma spania
No więc cumel wędruje do buzi...
Może cię wypożyczę na kilka nocy, bo zdaje się, że jesteś bardziej konsekwentna...