Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Basienkaaa - jak popatrzysz na watki oczekujacych mam to sporo znajdziesz o materacach, ponoc teraz polecane sa lateksowe, jeszcze niedawno z gryki i kokosu....
Wlasnie dzis przyszedl i wyglada na calkiem porzadny, kupilam "sprung safety".
Do mnie przylatyua na tydzien na wizyte, ja bym nie chciala na dluzej rodzicow lubie robic wszystko po swojemu i przeciez sobie poradzimy z mezem :-) a za to zamierzam po nowym roku na miesiac poleciec do rodzicow jak juz pobedziemy sami z malenstwem przez kilka miesiecy.
Witajcie dziewczyny ale się rozpisałyście. Teraz mam ograniczone możliwości pisania ze względu na moja kuzynkę. Siedzimy ciągle i wysyłamy CV gdzie się tylko da. Mam nadzieję, że szybko coś znajdzie.
Izabelll ja kupiłam te nasze w ikei za grosze tu masz linkahttp://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30163260.
Doty i widzisz jaką mądrą córcie masz. Mówiłam, że trzeba czasu. A jak się okazało Nikolci wcale nie było potrzeba aż tak dużo. Gratki:-)
Jeśli chodzi o foteliki to ja nosidełka też kupiłam używane ale tylko dlatego, że odkupilismy je od kolegi z pracy i wiedziałam, że nie są powypadkowe. Następne kupiliśmy nowe. I nie żałuję. Jakoś pewnie się czuję.
Idę kąpać Bobków mąż ma dziś wolne to sobie może coś chlupniem zjadłabym coś dobrego ale sama nie wiem co.
Magdziarz, jak ci tyle je to spokojnie niech sobie śpi, ile wlezie Najada się w ciągu dnia, to w nocy śpi
Isabelll, może mała tak reaguje na pobyt w Pl? Moja też się strasznie przestawiła w Polsce, ale po powrocie tu zaraz wróciła do starych nawyków. Mam nadzieję, że u ciebie też tak będzie
Przerazona moj pierwszy wozek (mamas&papas 3w1) byl rowniez uzywany i jakos nic sie z nim nie dzialo. Nastepny kupilam nowy i jestem rowniez zadowolona:-) tak samo bylo z fotelikiem samochodowym:-) zalezy kogo na co stac.. widac ze szykuje ci sie zlot rodzinki:-) fajnie otrzymac pomoc od najblizszych ale jesli faktycznie chca pomoc to niech cie nie obciazaja kosztami za bilety.. Magdziarz widze ze Franio to maly glodomorek: jak moja mala:-) Basienkaaa ja rowniez kupywalam swoj materac w ikei dokladniej mam taki VYSSA SKÖNT Mattress for cot - IKEA i jestem zadowolona :-)
Uciekam spac bo niewiem co mnie czeka w nocy.. wczoraj mala dala mi troszke popalic bo poszlam spac o 1 w nocy a jeszcze musialam wstawac do niej kilka razy.. Przez to nie wyspanie chodzilam dzisiaj nie w sosie a do tego cos sie z lapkiem stalo.. :-(strony internetowe wogole sie nie chca wyswietlac a skype normalnie chodzi.. mam nadzieje ze moj a jutro zdola to jakos naprawic bo nie lubie u szwagra siedziec na kompie.. Isabell moze mala faktycznie ci reaguje tak na pobyt w PL:-) nie ma co sie dziwic piekna pogoda, duzo nowych rzeczy i ludzi.. dziecko tez w jakis sposob to przezywa:-) ciekawe jak bedzie u mnie:-) do urlopu tylko 9 dni:-) jupii
Ale się piekna piękna pogoda zapowiada. A ja mam taki busy dzień, że przed południem to nie ma szans na jakiś spacer. Moja kuzynka ma dziś rozmowę w sprawie pracy trzymać kciuki proszę.
Magdziarz zazdroszczę, że mały tak fajnie je bo moje Bobki to takie niejadki, że masakra. Chociaż jak byli w wieku Frania to też dużo jedli. Szybciutko zaczęli przesypiać całe noce.
Izabelll moje chłopaki jak są w Pl to też się wszystko u nich zmienia. Nie wiem może to kwestia klimatu albo wrażeń. Po powrocie na pewno wszystko wróci do normy. Uciekam teraz pozałatwiać kilka spraw. Życzę wszystkim miłego dzionka :-)
Bzyczek && zacisniete jutro ma byc do 21 stopni i tez slicznie z duza iloscia slonka podobno ale od pt zachmurzenie a na sobote opady deszczu :/ehhh
materacyk kupilam w argosie (mamas&papas) i swietnie sie spisal nie zadfne tam kokos gryka czy lateksy...ja mam np alergie na lateks noe uwazam wiec ze to takie zdrowe jest ;] byle nie za twardy i nie za miekki
witajcie.
qurcze jak ja długo dzisiaj spałam,... odkąd mama pojechała to nie mam jakos po co wstawać rano ... nawet nie ma się do kogo odezwać... dobrze, że jest BB
no poczytalam troche o tych materacach i wasze rady wiec teraz tylko wybrac sie do sklepu i kupic...
a może powiecie mi coś o znieczuleniach....bo tez czytam i czytam. w pl to sie takich glupot nasluchalam na temat porodu ze znieczuleniem... wolałabym kogos posluchac, kto sam korzystał z tych znieczuleń niż tylko domysłów...
milego dzionkaaa:**
Azorek, ja widzę, że wizja podwieszanego stołu coraz bardziej realistyczna się staje pamiętaj, że zawsze mamy kolana... ;-) Basienkaa, a co chcesz o znieczuleniach wiedzieć? ja miałam, to mogę powiedzieć coś na ten temat ;-) z mojego punktu widzenia, rzecz jasna :-)
Magdziarz, to poopowiadaj,.. mnie to wszystko ciekawi...czy to w jakis sposob nie szkodzi na dziecko np.to zniecz.w kregoslup? i jakie ty mialas?? i ze trzeba byc szybciej w szpitalu ...??? ze jak nie zdarze to nie podadza mi znieczulenia?? musiałabym tu ksiazke napisac z moimi watpliwosciami.... wiec bede Ci wdzieczna za kazdą inf...