azorek mi dominik przestal spac w dzien jak mial 1 rok i 9 miesiecy , zdazalo mu sie jeszcze od czasu do czasu miec drzemke ale tak raz w tyg.. wiec jak urodzilam patryka to on juz nie mial drzemek.. przyzwyczajaj sie do tego bo teraz odpoczywac bedziesz tylko wieczorami
sa tez plusy braku drzemki w ciagu dnia mi dominik do dzis spac chodzi 20 gora 21. a jak byl mlodszy i mial drzemki to chodzil spac ok 22...
aaaa nie strasz mie kochana bo moja wstaje nadal o 7 (no dzisiaj byla u nas w wyrku o 8.30 ale od 7.20 bawila sie klockami w pokoiku) a idzie spac o 22
no ja mam nadzieje ze choc ze 30 min sie kimnie zebym mogla spokojnie na kibelek usiasc(za przeproszeniem) choc raz dziennie

za ostatnie 2 a nie 4 tyg!!!!
widzialam go raz porzy podpisaniu umowy i pozniej 1 raz przelotem tylko jak wpadl na moment do nas do pracy
wyslalam mu tez emaila i skontaktowalam sie z moim supervisorem z pracy ze mam dosc!! wogole to powinnam miec placone za 12,5h a mam na payslipie 12h 
heheheh wczoraj w pracy jak wspomnialam ze na sniadanko goferki robie to sie nawet maz kolezanki chcial wprosic