Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie dam rady wszystkiego nadrobic.. Pobyt w PL zaliczam do udanych. Wesele jak najbardziej sie udalo. Ludzie bawili sie do samego rana :-) podobnie bylo w poprawiny bo skonczyly sie dopiero o 1.30 rano. Jesli chodzi o Nikole to dziadkowie strasznie ja rozbestwili i zajmie mi chwile doprowadzenie ja do porzadku. Od rana miala juz 3 kary bo non stop drapie gryzie i wymusza.. Przynajmniej nie mialam wczoraj problemu z usypianiem jej. Mam za to jeden problem z wyrobieniem nowego dowodu badz paszportu.. Bylam w urzedzie zlozyc papiery i spytac czy bylaby mozliwosc wyrobic szybciej dowod(gdyz wyjezdzam za nie spelna 2tyg) lub czy mama moglaby odebrac go za mnie bo przyjezdza do mnie za miesiac i moglaby mi go przywiezc. Niestety nie ma takiej mozliwosci. Podobnie jest z paszportem. Wyrobienie przspieszone paszportu trwa ponad 2tyg wiec nie moglam go wyrobic bo i tak nie byloby mnie juz w kraju. Zostaje mi Konsulat. Mam nadzieje ze nie beda robic zadnego problemu i wyrobia mi paszport bo nie chcialabym znow leciec do PL po glupi dowod osobisty i narazac sie na nastepne koszty....
..
a na stronie Konsulatu jest napisane tak: "3. Częściowo zwolnione z opłat są osoby, które wymieniają paszporty w związku: