przerazona
Fanka BB :)
nie zamierzam testowac na sobie tych metod bo jak zaczne to pojade na porod tak wymordowana ze beda musieli za mnie urodzic:-) jeszcze ten brzuch co chwile mam twardy a w miedzyczasie maluszek sie tak wierci ze mam wrazenie ze mi przez brzuch wyjdzie i to juz tak ladne 2 tygodnie...
nieprzespane noce robia swoje. dzisiaj na necie ogladam ten program one born every minute bo juz nic innego mi nie zostalo
faktycznie juz jest tak zimno w domu ze zamarznac mozna. chociaz jak wygladam przez okno to u Szkotow okna od rana pootwierane tak wiec nie dla wszystkich jest zimno;p
nieprzespane noce robia swoje. dzisiaj na necie ogladam ten program one born every minute bo juz nic innego mi nie zostalo
faktycznie juz jest tak zimno w domu ze zamarznac mozna. chociaz jak wygladam przez okno to u Szkotow okna od rana pootwierane tak wiec nie dla wszystkich jest zimno;p
mezasty ja od 18 budzil a ta pipka mala sie zaslaniala poducha i spala dalej
:-)) teraz wlasnie zbudowali z mezastym meega wieze z klockow i amelkowna biega w kolko hahaha ciekawa jestem o ktorej teraz krolewna zasnie i jak wczesnie wstanie bo sie na drzemce wyspala
. Dzienna drzemka to góra 20 min, po czym wstaje z takim wrzaskiem, jakby jej ktoś stopy przypiekał. Dodam, że usypiać ja trzeba ze 40min leciutko . Wieczorami to samo- jazdy, jakbym nie wiadomo co jej chciała zrobić, a jak już zaśnie to i tak budzi się co chwilę. A ja już na rzęsach chodzę
Nie mam siły na nic... Tak więc Azorek, zdradź mi, jak to się robi, żeby dziecko spało ponad cztery godziny w ciągu dnia ;-):-)
profilaktycznie go smaruje i mam nadzieje ze bedzie ok
i byczylysmy sie jeszcze w wyrku przez godzine
no qrwica mnie trzasnie z ta firma przysiegam
planuje zmiane pracy bo mam dosc normalnie. i to nie tylko mi takie numery robia. moj supervisor pracuje dla tej firmy tez na innym kontrakcie (w innym miejscu), pracuje tam tylko on jeden i nikogo wiecej nie ma...nie wyplacili mu 30h bo twierdza ze najwyrazniej on tam wcale nie pracuje