Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Do wczoraj był tylko ból i lekkie opuchnięcie a dziś w nocy to jakiś koszmar. Dwa razy wstawałam po tabletki. Obudziłam się o czwartej drugi raz bo ból nie dawał spać. Poszłam do łazienki bo wrażenie miałam jak by mi twarz zdrętwiała i oczom nie mogłam uwierzyć jak siebie zobaczyłam
Potem spać nie mogłam. W końcu zasnęłam to chłopaki dali o sobie znać;-). Z resztą oni też mi dali w nocy popalić bo jednego i drugiego męczył kaszel. Wczoraj za nim poszłam spać musiałam Krystianowi przebrać piżamę bo taki był mokry ale nie wiem czemu bo nie miał gorączki. Chyba było mu za ciepło. Chodzę o rana naburmuszona z tabletkami w kieszeni. Czuję, że to będzie świetny dzień
. Miałam nadzieję, że mąż wstanie dziś wcześniej i pomoże, miał mieć dziś wolne ale idzie na overtima więc znów jestem sama. Dobrze, że wczoraj ugotowałam sobie żur więc nie robie dziś nic.
Potem obiadek, zakupy i porządki w domu. Aż mi się nie chce 
Ależ matka ze mnie wyrodna 

ja przy drugim jak zobaczylam ze babka bierze nozyczki to tez sie zawzielam zeby tylko nie zostac pocieta i kilka min pozniej patryk byl na swiecie. jeszcze raz gratuluje i zycze szybkiego powrotu do formy ;-)
mam nadzieje ze szybko zejdzie ci ta opuchlizna. zycze zdrowka dla dzieci oby sie nie rozchorowali ;-)
.
) spokój.