zQo
Entuzjast(k)a
Hej!!
Ja to chyba strasznie rozpuscilam moich chlopakow
Szymon spi nadal z nami w pokoju i beze mnie nie zasnie nawet nikt inny go nie ma prawa usypiac no ale on to moze inna bajka ma swoje obsesje i czesto sie budzi w nocy z krzykiem
ale z konradem nie jest duzo lepiej wprawdzie spi sam w pokoju no prawie sam bo z psem hehe ale musi miec zapalone swiatlo calą noc.... Bzyczek to moze chlopaki beda razem chodzic
szymon dostal sesje pm:-)
Ja to chyba strasznie rozpuscilam moich chlopakow
Szymon spi nadal z nami w pokoju i beze mnie nie zasnie nawet nikt inny go nie ma prawa usypiac no ale on to moze inna bajka ma swoje obsesje i czesto sie budzi w nocy z krzykiemale z konradem nie jest duzo lepiej wprawdzie spi sam w pokoju no prawie sam bo z psem hehe ale musi miec zapalone swiatlo calą noc.... Bzyczek to moze chlopaki beda razem chodzic
szymon dostal sesje pm:-)
Ostatnia edycja:
u nas jest odwrotna sytuacja jesli chodzi o ogladanie to zawsze ja 'ogladam' z zamknietymi oczami 
az w koncu sie wkurzylam i powiedzialam dosc! Powiedzialam mu ze wychodze z pokoju i za 3 min.przyjde...czekal,ryczac.Po 3 min.przychodzilam i mowilam ze jest wszystko ok.ze jestem obok...potem ten czas mu wydluzalam,az w koncu sam usypial ...chyba od tego czekania