reklama

Mamy ze Szkocji

Hej!!
Ja to chyba strasznie rozpuscilam moich chlopakow:zawstydzona/y:Szymon spi nadal z nami w pokoju i beze mnie nie zasnie nawet nikt inny go nie ma prawa usypiac no ale on to moze inna bajka ma swoje obsesje i czesto sie budzi w nocy z krzykiem
ale z konradem nie jest duzo lepiej wprawdzie spi sam w pokoju no prawie sam bo z psem hehe ale musi miec zapalone swiatlo calą noc.... Bzyczek to moze chlopaki beda razem chodzic :tak:szymon dostal sesje pm:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja siedze wieczorami w pokoju dopuki patryk nie zasnie (gora 30 min ale przewaznie jest to 10 min) a dominik zasypia sam troche pozniej, ale do lozka ida o tej samej godz. zadne z moich dzieci nie wyjdzie w nocy samo z pokoju bo boja sie ciemnosci, dlatego chodze tyle razy ile trzeba , wiem ze kiedys wkoncu sie to skonczy. juz sie przyzwyczailam do wstawania i nawet nie narzekam na to tymbardziej ze wstaje teraz tylko raz a czasami wcale :-)

teraz patryk juz spi a dominik oglada walki z tatusiem :angry: u nas jest odwrotna sytuacja jesli chodzi o ogladanie to zawsze ja 'ogladam' z zamknietymi oczami :-D

Milalam tez straszne problemy z synkiem z usypianiem i tez czasami siedzialam nawet do 2 godz.:szok:az w koncu sie wkurzylam i powiedzialam dosc! Powiedzialam mu ze wychodze z pokoju i za 3 min.przyjde...czekal,ryczac.Po 3 min.przychodzilam i mowilam ze jest wszystko ok.ze jestem obok...potem ten czas mu wydluzalam,az w koncu sam usypial ...chyba od tego czekania :-D
Odkad skonczyl 2.5 lata po kapieli sam myje zabki,czytam mu bajke i wychodze z pokoiku...zasypia sam,sam idzie do siku.Bynajmiej teraz mam spokoj...w weekend przychodzi ok 7.oo by sie wsynac do nas do lozka :-)
Mala (8 m-cy)spi w naszej sypialni a lozeczko jest przysuniete do naszego lozka,ale tez wypije butle mleka i spiewa zasypiajac...slysze jak czasmi w nocy sie obudzi i marudzi,ale szybko zasypia dalej :tak: Nie ''lulam'' jej juz bo mialam nauczke z 1szym dzieckiem,ze non stop przed snem lulalam,kolysalam az rece mnie bolaly,bo jednak przybieral na wadze.A teraz nawet jak placze w nocy to jej nie biore,tylko sie przysuwam zeby mnie czula ze jestem obok i tyle...
Najgorsze jest jak sie cos dziecku pokaze,przyzwyczai do czegos to pozniej trudno tego oduczyc...;-)
No ale wiadomo,ze czasami czlowiek uczy sie na bledach,he;-)
Bol glowy przeszedl...oczywiscie nie obylo sie bez apapu...Moj m.oglada boks,a za chwile cos obejrzymy...oczywiscie i tak pozniej bedzie chrapal :-D
Wczoraj ogladalam REC*2...straszny horror (jesli ktos lubi,bo ja uwielbiam)...dzis powtorka chyba na HBO...jesli ktos lubi :szok:

Widzę, że jakaś plaga z tymi walkami bo ja też jestem zmuszona je oglądać niestety:wściekła/y:
Mikusia zgadzam się, ze dzieci się bardzo szybko przyzwyczają do dobrego. Tak na dobrą sprawę możemy mieć (rodzice) pretensje do siebie
zQo super :-). Mówiłam Ci, że mały się dostanie. To już będzie czworo dzieci bo córeczka Doty tez się dostała do tego przedszkola na sesję popołudniową.

Ostatnia edycja:
Ja swoja staralam sie jak najmniej nosic ale byl taki okres ze tylko na rekach zasypiaiala i ciezko bylo potem odzwyczaic. Jak juz sie nauczyla zasypiac w lozeczku to ja zaczelam zostawiac i po 2 tyg placzu sama zasypiala a teraz musze przy niej lezec tak do 30 min chociaz zadaza sie ze po 2 goz nadal nie spi. Musze sie w koncu zmobilizowac i przeniesc ja do jej pokoju i niech sama zasypia ale jak pomysle o tym co mnie czeka to mi sie odechciewa.
Mnie walki ominely (plus tego ze meza w domu nie ma) chociaz ja tez ogladam z moim J tylko on sie wkurza bo ja mam mnostwo pytan i komentarzy.

hehe widze temat walk ,ja na szczescie ten etap mam juz za soba jak chce tobie sam w internecie pooglada :-D
bzyczek to super jestesmy 3 na ta sama sesje w tym przedszkolu :-):-):-)
moj szymon to jest trudny egzeplarz do wszelkich zmian takze o spaniu osobno moge narazie pomarzyc:no:

Ja tez uwielbiam horrory ale potem sie boje jak jestem sama a moj nie lubi za bardzo chyba ze jakis naprawde dobry.
Ja w koncu sie wyspalam ale moglabym spac i spac, kiedy ja te wszystkie noce odespie? Kiedy tutaj w koncu sie pogoda zrobi zeby sie chetnie rano wstawalo?

Hej :-)
Ale wieje dzis jak cholera...chyba lato tutaj bylo w kwietniu jak bylo cieplo...ale nic lepiej teraz jest w pl.-wyobrazacie sobie temperatury ponad 30st...a teraz zaledwie 6st????Tragedia,normalnie migreny,bole glowy,lamanie w kosciach murowane :tak:
No ja jak klade dzieciaki spac to szukam zawsze jakies horrory,bo uwielbiam...ale tez jak Izka sie boje,ale po nocy dochodze do siebie i wmawiam sobie ze to tylko film :-D
Jesli chodzi o wczorajsza walke to myslalam ze bedzie widowisko z Pudzianem...a tu 30sekund i po walce...a tyle czekania :szok: Pozniej tez trafilam na horror,ale nie pamietam tytulu...taki sobie,dalo sie zasnac ;-)

reklama
Joasia GRATULACJE!!!!! i witaj na swiecie Adasiu :)

Basienkaaa - Ania idzie do zlobka od lipca... wlasnie sobie uswiadomilam ze to juz za 6tyg :szok: tylko na 5 godzin raz w tygodniu do konca sierpnia a potem na wiecej ale i tak bede przezywac :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry