reklama

Mamy ze Szkocji

Malutka..no niby sie oplaca...co do firmy to nie wiem :no:
Izka ja tez juz sie wkurzalam ze nic ciekawego w podstawowym pakiecie z filmow nie ma...zmienialam pakiet jak bylismy w pl.i wszystkie filmiki (nawet te nowe dopiero co wyswietlane w kinach)leca,wiec jest ok.Najgorsza jest pogoda,bo dzis wieje jak cholera i czasami zacina...kolysze dysza od satelity.No ale nie jest zle ;-)Polecam na takie wieczory jak dzis:-D

reklama
hej troszkę mnie nie było ale już nadrabiam praca praca coś ostatnio dużo pracuje i nie mam na nic czasu pogoda do kitu nic tylko siedzieć w domu bo nie chce się nosa wystawiać
dziękuję bardzo za życzenia urodzinowedla szymona

joasia gratulacje dzidziusia zdrówka życzę
mikusia a jak tam z twoimi bólami?
malutka no troszkę taniej cię to wyniesie ale co z gwarancją jak ci się coś zepsuje itp to nie będziesz tego odsyłać ja na twoim miejscu poszukałabym jeszcze czegoś w polsce

u nas ze spaniem poszło całkiem super na początku siedziałam ja lub mąż przy łóżku czytaliśmy bajkę i czekaliśmy aż mała zaśnie nieraz było to pół godziny nieraz dłużej więc od niedawna po bajce mówię że idę coś zrobić i ją zostawiam ona sobie gada śpiewa woła to mówię że zaraz przyjdę i wkońcu usypia a w nocy wcale nie wstaje bo śpi jeszcze w pieluszcze strasznie dużo siusia więc jeszcze jej nie zdejmuję bo chyba by rano pływała no i rano jak już się obudzi to woła jeśli jest jeszcze wcześnie to biorę ją do siebie i jeszcze śpimy a jeśli już pora na wstawanie to wstajemy
pozdarwiam

hey,hey:)
dziekuje za gratulacje :) mnie dzis połozna przywitała radosna nowina,ze mozemy wyjsc do domu wiec od dzis juz z Adaskiem w domku jestesmy. Mały jest cudny,grzeczny bardzo,na razie tylko je,robi kupki i spi. Karmie piersia-teraz własnie wsuwa mleczko a ja jedna reka klikam ;-)
Nie była taka najgorsza ta cesarka ale po strasznie bolało i nadal troche boli,choc juz jest duzo lepiej :)
pozdrwiam Was wszystkie i mam nadzieje,ze uda mi pisac sie byc w miare na bierzaco z Wami.

ASIU GRATULUJE SYNUSIA!! NIECH ROSNIE ZDROWO!!:tak:

Mikusia ja mialam podobne bole do twoich w tamtym roku.. wspoczuje.. jak tylko cos zjadlam to mialam albo rozwolnienie albo wymioty. Bylam wykonczona i blada.. tylko mnie bardziej zoladek bolal i mialam takie straszne gulgotanie w brzuchu.. poszlam do lekarza.. pani mi powiedziala ze niewie od czego to.. skierowala mnie na badanie krwi i kalu. Nic nie wyszlo. Dala mi Gaviscon do tego i okazalo sie ze byla to zwykla niestrawnosc. Kazala jesc reguralnie co 3godz. Zadnych smazonych pieczonych i ostrych rzeczy. Wszystko gotowane. Na szczescie wszystko po kilku dniach wrocilo do normy. mam nadzieje ze u ciebie wszystko sie wyjasni i nie bedzie to nic groznego:tak:

Jesli chodzi o spanie to nie mam na szczescie z tym problemu. Nikole przenioslam do swojego pokoju jak miala 6miesiecy. Na poczatku przy niej siedzialam glaskalam ale z czasem sie przyzwyczaila i zostawala sama. U mnie w domu panuje rutyna od malego dziecka. Najpierw kolacja pozniej kapiel, bajeczka i spac.. Chodzi spac okolo 8-8.30. za to bardzo wczesnie wstaje bo codzienne prawie od 6.30 na nogach jestem. Na szczescie w nocy nie wtaje z rana przechodzi i wbija sie do naszego lozeczka. Zawsze polezymy sobie jeszcze godzinke.
No i musze sie pochwalic bo sciagnelam juz Nikolce pampersa na noc. Cala noc przesypia rano wstaje i co pierwsze leci na ubikacje:tak::-)

Witam:-) ależ ja się dziś wyspałam. Mąż miał 3 dni wolnego i wstał dziś rano z Bobkami zrobił im śniadanie. A ja sobie pospalam do 9 o bożym świecie nie wiedziałam. :-D
Niestety mój Aleks jest już przeziębiony. Ma katar i lekki kaszel:-(Mam nadzieję, że nie rozwinie się to bardziej.
Ja zaraz szykuję się do pracy a nie chce mi się, że hej ale z drugiej strony wiem, że szybko zleci. Miłego dnia wszystkim

Iza mam -CANAL+ , CANAL+FILM , HBO , HBO2 , HBO COMEDY , MGM , nPREMIUM, nPREMIUM3 , WOJNA I POKOJ , CINEMAX , CINEMAX2 , FILMBOX (extra & family), ALE KINO+ , POLSAT FILM , ZONE EUROPA , KINO POLSKA , AXN , AXN CRIME , AXN SCI-FI , SCI FI , UNIVERSAL , FOXLIFE, COMEDY CENTRAL , movies24.....no i wiele innych na VOD (OD 58-72kanalow)
Wiec jest co ogladac...czasami nie wiem na co sie zdecydowac ;-):-DNaprawde superasne filmy leca,nawet te nowe,wiec nie ma co sciagac z netu ;-)
Witaj po dlugim czasie Justysia...myslalam sobie ze pewnie zapracowana jestes dlatego malo nas odwiedzasz...Hmm a co do boli to na razie jest spokoj (odpukac).Bylam dzis na pobranie krwi,ale zbyt wiele ludzi bylo i mnie umowili dopiero na srode...wiec troche poczekam :sorry:
Joasia super ze synus jest grzeczniutki i takiii kochany....uwielbiam w domu zapach malego niemowlaczka:-DJeszcze raz gratuluje,ze szybko poszlo i ze dochodzisz do siebie.:tak:
Doty moze i myslalabym ze to zwylka niestrawnosc,ale mialam krew w wymiocinach i lekarz podejrzewa ze albo jakis wrzod pekl albo bakterie sa w zoladku.Zobaczymy co wykaze krew...jesli nic to dostane skierowanie na gastroskopie.Nie wiem jaki ty mialas bol ale ja to czulam jakbym dostala zawal i cos sciskalo w mostku...Nie wiem dlaczego tego dnia mnie to chwycilo,bo mialam zupe pomidorowa,wiec nic smazonego...dziwne....
Wole tego nie bagatelizowac i lepiej dmuchac na zimne :tak:;-)

Joasia super że już cię wypuścili najważniejsze że coraz lepiej się czujesz i mały zdrowy
Mikusia masz rację lepiej dmuchać na zimne
Anitha miło było Cię w końcu spotkać bo na forum to już że 3 lata się znamy
Dziewczyny która chetna zająć się moim Kuba w następny piąte?

reklama
iza ciebie tez, masz racje z forum znamy sie jeszcze z czasow jak w ciazy chodzilysmy a to ponad 2.5 roku temu bylo :zawstydzona/y: , ale jakos zawsze cos wypadalo z tymi spotkaniami ;-)

joasia fajnie ze juz w domku jestescie , oby maly byl jak najdluzej grzeczny , i dawal mamie dojsc do siebie :tak: witaj spowrotem ;-)

mikusia sporo masz programow , my mamy polsat cyfrowy , przedtem mielismy z pakietem hbo i hbo2 ale zrezygnowalismy z tego bo ciagle te same filmy lecialy i to bylo bez sensu. teraz nauczylam sie ogladac filmy na youtubie wiec tez zadko sciagam cokolwiek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry