Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pare prezentow kupilam...np.dla chrzesniaka kupilismy Wii...bedzie mial maly zabawe
No i oczywiscie sobie troche ciuchow i buty kupilam...Teraz maja fajne przeceny w Rivierze,Topshopie,H&M...
Moj M.nie byl wcale gorszy i tez sobie buty i ciuchy fundnal...no i maluchom kupilam pare fajnych ciuszkow bo sie powstrzymac nie moglam

a w piatek w nocy tylko 2st
wiec znowu odpalamy kaloryfery

bylam pewna, ze chwile potrwa zanim wejdzie albo cos, a ten jak szalony wlecial do wody, zaczal piaskiem sobie rzucac a pozniej wyglupiac w wodzie...a lodowata jak nie wiem
jak sie udalo wyciagnac go z wody to caly czas w piasku sie bawil
ja zadbalam o wszystkich oczywiscie zeby sie wysmarowali,a o sobie glupia juz nie pomyslalam i cala noc cierpialam bo ramiona pieka i dzisiaj latam do lodowki co chwile zeby sie balsamem po opalaniu smarowac :/ czlowiek czasami taki durny jest, ze szkoda gadac. dobrze, ze mam brzuszek bo tak to pewnie bym latala cala rozebrana i bym w ogole chodzic nie mogla bo wszystko bym opalila, a tak tylko ramiona w zasadzie i dekold...uff. a jak w ogole z tym sloncem w ciazy dziewczyny?bo na poczatku nie mozna na slonce z brzuchem bo mozna poronic, a teraz jak juz koncowka sie zaczyna tez tak musze sie cackac? czy moge troche tych promieni na brzuch zlapac?w sumie juz pewnie nawet nie bedzie kiedy znajac pogode tutaj 
Swoją drogą, to pewnie bardzo męczące- oby poród przyszedł niedługo i był szybki i nieskomplikowany 

. Zobaczyła kurę biegającą luzem i od razu wrzask niesamowity, histeria, w ogóle nie chciała obok niej przejść. A potem uczepiła się mnie jak koala i tak przez część czasu obcowała z naturą
Dopiero później zeszła, kiedy niebezpieczeństwo w postaci kur i innych opierzonych stworzeń znikło z pola widzenia 

Aż miło popatrzeć na taką zmianę- już trochę mniej boję się posłac ją do żłobka ;-)