Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak mozna tak zle zapakowac paczki wiedzac ze jest tam cos szklanego.. do tego powinna poinformowac kuriera albo napisac na podle zeby uwazali - masakra jakas, niepotrzebnie tylko kase wydawalas na paczki..
i tak jeszcze niektore rzeczy odkladalam
do tego nazbieraly mi sie ciuszki po dzieciach za male , siostra dorzucila ciuszki dla kuzynki corki bo dostala od kolezanki , jakies tam szpergaly, zabawki i mam 3 torby + 2 siatki z jedzeniem i piciem 
dobrze ze autem jedziemy i dziwgac tego nie trzeba..
tylko pod koniec mu sie juz zaczelo nudzic i zamiast na pania to patrzyl do okola i ogladal gabinet

a tak tesciowa widzi ze moze Cie mieszac z blotem bo synek nie protestuje...Oj jest to chore
Brak slow!

),skarpetki,butki,opaske na chrzciny...ehh bedzie wygladala pieknie:-)

jeszcze prezent dla corki kumpeli na urodzinki,idziemy za tydzien:-)
ja sie nie odzywalam bo skupilam sie na wykonczeniach pokoju malego, niestety wszystko kurcze na raty i dopiero jak wrocimy z pl Filipek bedzie mial okazje zamieszkac w swoim pokoju. poki co przyszly meble, jedna szafeczko-komoda ma dojsc w piatek bo miala jakas wade i jej nie przyslali. jutro ide w poszukiwaniu materaca, przescieradla i ogolnie poscieli bo ma tylko mala do lozeczka i czekam na dywan. naklejki juz na scianach sa, reszta mebli ustawiona...no i nawet maly widze zaczyna kumac, ze to jego pokoj bo sporo czasu w nim przebywa. jeszcze jak zobaczyl na scianach kubusia puchatka to juz w ogole poczul sie jak u siebie
a u nas nic sienie zapowiada na poprawe