Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mozna tak zle zapakowac paczki wiedzac ze jest tam cos szklanego.. do tego powinna poinformowac kuriera albo napisac na podle zeby uwazali - masakra jakas, niepotrzebnie tylko kase wydawalas na paczki..
i tak jeszcze niektore rzeczy odkladalam
do tego nazbieraly mi sie ciuszki po dzieciach za male , siostra dorzucila ciuszki dla kuzynki corki bo dostala od kolezanki , jakies tam szpergaly, zabawki i mam 3 torby + 2 siatki z jedzeniem i piciem 
dobrze ze autem jedziemy i dziwgac tego nie trzeba..
tylko pod koniec mu sie juz zaczelo nudzic i zamiast na pania to patrzyl do okola i ogladal gabinet

a tak tesciowa widzi ze moze Cie mieszac z blotem bo synek nie protestuje...Oj jest to chore
Brak slow!

),skarpetki,butki,opaske na chrzciny...ehh bedzie wygladala pieknie:-)

jeszcze prezent dla corki kumpeli na urodzinki,idziemy za tydzien:-)
ja sie nie odzywalam bo skupilam sie na wykonczeniach pokoju malego, niestety wszystko kurcze na raty i dopiero jak wrocimy z pl Filipek bedzie mial okazje zamieszkac w swoim pokoju. poki co przyszly meble, jedna szafeczko-komoda ma dojsc w piatek bo miala jakas wade i jej nie przyslali. jutro ide w poszukiwaniu materaca, przescieradla i ogolnie poscieli bo ma tylko mala do lozeczka i czekam na dywan. naklejki juz na scianach sa, reszta mebli ustawiona...no i nawet maly widze zaczyna kumac, ze to jego pokoj bo sporo czasu w nim przebywa. jeszcze jak zobaczyl na scianach kubusia puchatka to juz w ogole poczul sie jak u siebie
a u nas nic sienie zapowiada na poprawe