isabellL
Fanka BB :)
Mikusia w tym wieku to jest już duży wybór z prezentami. Gry edukacyjne, puzzle, zestawy play dough lub moon sand, laptop edukacyjny, tradycyjnie dla dziewczynki lalka lub coś dla lalki albo coś z ulubionymi postaciami z bajek. Naprawdę wybór jest ogromny ale wszystko zależy czym się dziecko interesuje.
k4rol4 i jak tam pierwsza noc Filipa w swoim pokoju? Ja zamierzam na wakacjach na nowo zrobić młodej pokój i znowu ją tam przeprowadzić
k4rol4 i jak tam pierwsza noc Filipa w swoim pokoju? Ja zamierzam na wakacjach na nowo zrobić młodej pokój i znowu ją tam przeprowadzić

) i wytlumaczylam mu ze bedzie mial siostrzyczke i musi ladnie spac w swoim pokoiku i powiem ci ze tak samo jak u ciebie od razu spal i spi do tej pory...uwielbia swoj pokoj:-)
I bądź tu mądra... Mogłabym kupić jakieś ubranka, oboje będą mieli po 3 mc, a to czas na zmianę garderoby, ale ubranek to oni maj full [dziadkowie się 'wyżywają'-w obu sytuacjach to 1 wnuki ;-)]. Zabawki-ok, ale znowu też tego mają duzo. Kupię coś, na pewno kupię, ale wolałabym, żeby to byly prezenty trafione. Próbuję sobie przypomnieć, co mi się przydawało, kiedy Grzdyl miał 3 mc, ale nie pamiętam...