Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mmm uwielbiam ciasto francuskie ale moze nie ze szpinakiem..
smiac mi sie chcialo ostatnio jak weszlam do asdy, przy samych bramkach wytawione sanki i lopaty do odgarniania sniegu szkoda tylko ze sniegu brak...
Ja takze uwielbiam ciasto francuskie,ale szpinaku nie trawie
A gdzie mozna te ciasto kupic??????bo znalazlam fajny przepis na obiad : bitki w ciescie francuskim- wyglada przepysznie ale nie wiem jak smakuje...dam znac ;-)
Kiedys patrzylam w tesco ale nie widzialam...
ja kupuje i w asdzie i w tesco...puff pastry sie zwie ja tez szpinaku nie trawilam, ale zrobilam raz i zakochalam sie...kwestia dobrego przyprawienia i dodania dobrych rzeczy do tego i wychodzi pyychota na obiad, jako zakaska na urodziny,imprezke itp.
dziewczyny posluchajcie sobie tego kawalka, ja normalnie co go slucham to lzy w oczach, szokk.... Ania - Kiedyś mi powiesz, kim chcesz być - YouTube
takiego mi smaka narobilas ze dzis zabralam sie za robote i czekam sobie na moje ciasto francuskie;-) mam zamiar zrobic z szynka i serem , i z dzemem tak na slodko.
boze co za pogoda, poszlam z patrykiem do sklepu i wracalismy biegiem , teraz sie zastanawiam jak ja mam wyjsc z nim na ten deszcz bo o 15 dominik szkole konczy.. moglo by przestac padal choc na pol godziny
Karola a to lezy w zamrazarkach? jakos slepa jestem
Musze dac cynk mojemu zeby kupil.... o ile znajdzie
Do szpinaka mialam juz kilka podejsc...jakos nie przechodzi mi to przez gardlo
Fajna piosenka,taka trafiona... ma w sobie z zycia,to co matka czuje a czego sie nie spodziewa...uplywajacego czasu,ze nasze malenstwa kiedys pojda ''swoja'' droga..ehhh
p.s Karola daj znac gdzie to lezy,bo faceci potrzebuja ''nawigacji''
Pytam bo wiem ze w pl. jest to w zamrazarkach i zwiniete jak np.folia aluminiowa ;-)
Kurcze mam nadzieje ze znajdzie w tesco bo w asdzie zakupow nie robimy
to jest dobre, na tym maslanym jest napisane buttery czy cos takiego wiec tego niech nie bierze tylko to zwykle, bo widzialam,ze jeszcze jest light, nie probowalam