reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Kurcze nie dziwie sie Iza ,bo mi tez te dni zlatuja jak z bata...:tak: Czasami rano ukladam plan co jest do zrobienia,a potem okazuje sie ze albo polowe z tego zrobie albo nic :zawstydzona/y:
Moje dzieci jak zaczynaja malowac farbkami to zakladam cerate, maluchom fartuchy i najchetniej wszystko owinelabym folia :-D:szok::-D Maly ma w przedszkolu czesto malowanie farbami,cekiny,brokaty i inne *******ki...mimo ze maja fartuszki to zawsze wszystko ma na bluzkach.Malej rzadko daje farby,pisaki...bezpieczniej dac jej kredki ;-)
KaDany,nie nie pisalas a jest tutaj pare dziewczyn z Ediego :tak:

Ale mialam dzisiaj noc...mala miala goraczke a do tego biegunke,5x wymienialam jej pampersa :szok: A dzisiaj leci jej dole i gora,od rana tylko pije i zwraca...normalnie rece opadaja :no: Temperatura nadal sie trzyma,choc troche mniejsza ale nadal nie moge jej zbic :szok: Niewiem co jest,moze jakis wirus :baffled:a do lekarza nie pojde,bo tylko strata czasu...:dry:

Mikusia bardzo mozliwe ze wirus bo moja tak przez weekend miala, a dzisiaj cos znowu niewyrazna. Zasnela po przedszkolu i teraz powiedziała ze chce spac, lezy ale jakos nie widze zeby szybko zasnela.
Mi dzien znowu zlecial nie wiem kiedy, dobrze ze niedlugo urlop, te dni jakos inaczej beda wygladac w koncu to moze troche odzyje i nie bede taka nerwowa, bo ostatnio sama siebie zaskakuje z tym jaka nerwowa jestem, chyba mam juz dosc

A co tu taka cisza???:no:
Ja nadal walcze z biegunka malej,chociaz tempka minela i ma coraz wiekszy apetyt...
Teraz cos maly wieczorem mowil ze go brzuch boli...oby to nie to samo :szok:
A jutro chce jechac na zakupy,bo mnie cos na swieza rybke wzielo:-pi mam wielka ochote cos smacznego z rybki upichcic ;-)i teraz nie wiem czy maly sie rozlozy?!:crazy:

Pustka tu powialo. Gdzie sie podziewacie?
Moj zjechal do domu na 4 dni ale pozytku z niego nie bylo, przyjechal chory, lezal 2 dni, mnie zarazil teraz ja 2 dzien leze a on korzysta i tez lezy.

isabella, mikusia - pisalyscie kiedys o xbox - poradzcie gdzie najlepiej go kupic i czy jako prezent na komunie nadaje sie myslicie? z gory dziekuje za wszelkie rady i inne propozycje na prezent ;-)

izka oczywiscie zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-) a facet chory = facet umierajacy - moj mial 2 anginy w ciagu miesiaca i doslownie umieral ;-)

Mikusia a u was jak sprawy zdrowotne - mam nadzieje juz lepiej :-)

Ostatnia edycja:
yas​ mysle ze na komunie to jak najbardziej dobry prezent a gdzie kupic to wydaje mi sie to bez znaczenia ja szukalam gdzie najtaniej w sklepach currys, argos, game, tesco czy asda. Mozna tez popatrzec na internecie ale wtedy bedzie problem gdyby bylo cos nie tak

Dzieki Yas :-)
Jesli chodzi o prezent na komunie to tez mam z tym dylemat...a jeszcze wiekszy bo ta osoba ma prawie wszystko,xboxa takze...wiec chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie dac kase,niech sam sobie cos kupi...
Jedni kupuja laptopy,super rowery i inne jakies gadzety...ale jesli chcialabys xboxa to moj kupil przez neta...chyba na amazonie...oczywiscie z kinektem,grami i innymi *******ami,ale oplacalo sie ;-)bo gdzie indziej byly drozsze 20-30 funa.
U mnie choroba dala spokoj,ale od wczoraj mala nam strasznie marudzi i w dzien i w nocy...wychodza jej nowe zabki :szok:,w sumie to juz czas bo ma 1.5 roku i tylko 6 zebow,ktore wyszly niespostrzezenie,a te ja tak bola ze szok :szok:
Niby oczne zeby (kly) bola najbardziej,ale jej chyba wiecej wychodzi,nie chce dac sobie zajrzec...dopiero jak krzyczy to widac biale zawiazki zabkow...:tak: Daje jej zel na zeby (dupa daje),a na noc ma tempke wiec jej daje czopka...
Ehhhh zima wrocila,u nas pada snieg a tak juz ladnie bylo.... tylko balwan dzielnie stoi w ogrodzie :-D

reklama
dzieki dziewczyny. jeszcze mysle i pewnie w koncu skonczy sie na tym ze dam kase i tyle. przeznaczylam na ten cel 200funtow i nic drozszego nie bardzo chce kupowac.

Mikusia szybkiego i jak najmniej bezbolesnego wykuwania sie zabkow dla coreczki ;-) bo rzeczywiscie juz czas zeby wyszly.

pogoda rzeczywiscie do kitu ale ja bym chciala zeby nas zasypalo chociaz na tydzien to wymowke mialabym z dojazdami na uczelnie ;-)bo tak mi sie nie chce tych zajec przed swietami ze szok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry