Czesc dziewczyny!!! Nie wiem czy mnie pamiętacie, kiedyś parę miesięcy temu może 3-4 pisałam do was z prośbą o odpowiedzi na nurtujące mnie pytania
wtedy planowałam wyjazd z meżem do Szkocji do Edynbyrga..a teraz tu jestesmy razem
Mąż już prawie 3 miesiące a ja 3 dni
I moje pytanie do was jeśli mogłybyście mi pomoc byłabym wdzięczna
Chodzi mi o przedszkole... Mój Mały ma 3,5 roku.chodził w Polsce do przedszkola i chciałbym żeby tu chodził. Juz wiec ze 2,5 godz będzie mógł tam spędzic..A czy któas z was mieszka gdzies kolo mnie i podpowie mi gdzie pojsc i czy jej dziecko chodz tam i czy jest zadowolona i ogolnie jak to wyglada..?? A mieszkam przy Dundee St..
Moze wpisz w google nursery i swoj post kod i ci wyjdzie gdzie masz najblizej przedszkola
Jest jeszcze jedna opcja jesli szukasz kogos z Ediego to na pewno znajdziesz na tej stronie 

u mnie m ma małego fiola na punkcie aparatów i mamy Nikona,sprawdził się w różnych sytuacjach i jesteśmy zadowoleni,aczkolwiek po naszych rekomendacjach moja siostra kupiła nowszy model,bodajże Nikon d5100 i powiem Ci ze szału nie ma,zdjęcia takie sobie... a z własnego doświadczenia,jeśli planujesz dokupić dodatkowy obiektyw to proponuje tylko automatic,moj m dokupił manualny i jemu jeszcze zdjęcia wychodzą,a mnie jest baardzo ciężko nakręcić tak,by była idealna ostrość
Pochwal się jak już coś wybierzecie