doveinred
my little precious...
Isabelll- no ja mialam biust C potem mialam DD no a teraz mam D. Co do rzeczy to juz prawie swoje rozmiary nosze , wszystko zalezy co. Naprzyklad spodnie kupilam przedwczoraj o rozmiarze 12 (czyli taki prawidlowy moj bo zawsze mialam biodra 100cm) ale spudnica juz o rozmiarze 16
jakas dziwna numeracja???? Bluzki tez juz prawie spowrotem mam 10 tylko caly czas mam ten nawal skury na brzuchu i nie chce zniknac:-(
azorek- to teraz ty masz pod oknem glosno! Mam nadzieje ze urlop sie uda i badz co badz wrocisz wypoczeta.
A u nas wimiotowania -brak
rozwolnienie-jest:-( , jak zrobi to jest caly przebierany bo ubrudzi cale ubranie tak czesc wylatuje. Goraczki nie ma pogodny tez jest wiec kurcze nie wiem co juz mu jest
. Jesz to owiele mniej je i mleka tez nie chce zabardzo ale nie jest tak zle, pewnie to co go przez tenc zas utuczylam to schudnie
jakas dziwna numeracja???? Bluzki tez juz prawie spowrotem mam 10 tylko caly czas mam ten nawal skury na brzuchu i nie chce zniknac:-(azorek- to teraz ty masz pod oknem glosno! Mam nadzieje ze urlop sie uda i badz co badz wrocisz wypoczeta.
A u nas wimiotowania -brak
rozwolnienie-jest:-( , jak zrobi to jest caly przebierany bo ubrudzi cale ubranie tak czesc wylatuje. Goraczki nie ma pogodny tez jest wiec kurcze nie wiem co juz mu jest

. Jesz to owiele mniej je i mleka tez nie chce zabardzo ale nie jest tak zle, pewnie to co go przez tenc zas utuczylam to schudnie

:-)