reklama

Mamy ze Szkocji

Czesc dziewczyny :)

Makta
- przepraszam, ze nie dzwonilam dzisiaj, ale dopiero co nam prad wlaczyli na dzielnicy :-) caly dzien marznelismy i nawet herbaty nie moglam zrobic, juz swieczki pozapalam, a sekunde temu wrocil, ehhhh jak dobrze :)

IsabellL - ten organ to educational and children services w Councilu, tam mozesz zglosic wszelkie sprawy i zazalenia.

Nic, lece odgrzewac obiadek :)

Papapa

reklama
ehhh ja wlasnie usypiam Amelke i juz grzeje zelazko:tak:tez mam fure popranego do wyprasowania i jeszcze 3 prania musze zrobic przed wyjazdem:szok: spakowalam dzisiaj Amelkowe rzeczy i juz cala wielka waliza zapchana i to jeszcze kosmetyki dojda:szok::szok: a ja???? w co ja sie spakuje???? w podreczny biore laptopa i pampy i butle i mleko.....:zawstydzona/y:qrna chyba pojade tak na wala bez ciuchow:eek:
zobacze ile mezus bedzie zabieral i przynajmniej jakas bielizne mu do plecaka dorzuce hehehe ojjjj za malo kilo bagazu za te pieniadze,zamalo...:confused2:

Dzien dobry!
Wczoraj caly wieczor walczylam z bolem nogi-kolana, chyba Dzidzka uciska na jakis nerw bo jak mi walnelo to myslalam ze nie wstane.Normalnie cignelam noge za soba.
Dzis dlugi dzien-lekarz,basen,fryzjer:)
Trudno powiedziec czy ladny dzien bedzie bo jeszcze troche cieplo.
Izabell mam nadzieje ze jakos to rozwiaza.Tak byc nie moze.
Choinki gotowe?

Emilia tak choinki gotowe.

Isabell najlepiej zrobisz jak to zglosisz bo innej rady nie ma moze wtedy dyrekcja szkoly poczyni kroki w tym kierunku.

A ja wczoraj gotowalam bigosik na Swieta. Chce go zawekowac bo przed swietami pewnie nie bede miala czasu by go zrobic wiec wczesniej zaczelam.

Wczoraj sprawdzilam wage malego i po tej calej zmianie diety ( gdzie jadl duzo!!! bo az 250 gram obiadu i ok500 ml mleka na dobe) po 2 tygodniach przytyl 30g.............................:sorry2: mial 6.670 a teraz 6.700 wiec chyba co by nie jadl to i tak nie przytyje......
U GP tez bylam bo zwiazku z kupka bo ma rozwolnienie od 4 dni i to takie ze jak leci to przebierac trzeba wszystko. Lekarz na to ze spoko nic mu nie jest wyglada zdrowo i poprostu musi przejsc:sorry2:
Kupka dzis rano byla wmiare normalna.

dziendoberek :) witam sie :) i zycze wszytskim milego dzionka :)

u nas wciaz paskudna pogoda i pewnie kolejny dzien szykuje sie w domu ;( ja mam dosc a maly wariuje bo ile mozna ;( ojjjjj

Cześć wszystkim
U nas pogoda ładna ale muszę siedzieć w domu i czekać na kuriera. Poza tym ostre pakowanie bo jutro wyjeżdżamy. Choinki będziemy ubierać w Polsce. Mam nadzieję że moje dzieci dobrze zniosą podróż.
Zaświadczenie od księdza dostałam więc mogę robić chrzciny. Restauracja dzisiaj będzie zarezerwowana więc niczym nie będę musiała się martwić i nie będę zmęczona przygotowaniami i sprzątaniem.
Jescze czeka mnie dzisiaj prasowanie ale już tylko tego co chcę zabrać. Oj jak ja nie lubię pakowania. Nigdy nie wiem co i ile zabrać i zawsze biorę o połowe za dużo

No to widzę że u Ciebie Isabell to samo co u mnie wyciągnęłam już wszystkie rzeczy które chcę wziąć ze sobą do Polski wczoraj ostatnie pranie dzisiaj praca a po pracy ostatni prezent do kupienia (oczywiście mój tata nigdy nie wiem co mu kupic bo nie bardzo przepada za alkoholem):-) później prasowanko i mam nadzieje się wieczorem już tak spakować żeby tylko kosmetyki wrzucić i tyle no ale zobaczymy jeszcze mi nigdy plan sie nie udał bo w środę rano skan (nie moge sie doczekać i trochę sie martwie szczerze mówiąc:no:) później prosto do pracy do 23 po pracy kąpiel dopakowanie kosmetyków i w drogę więc jak widzicie czasu nie mam a tyle do zrobienia.
Nie moge się doczekać wyjazdu i kiedy zobaczę rodzinkę po takim czasie

Ja właśnie wróciłam ze scana!!!!! Będzie D Z I E W C Z Y N K A ! ! ! ! ! ! !
(tak powiedzieli, mam nadzieję że się nie pomylą hiii)

Izabell sama nie wiem gdzie bym zgłosiła się na twoim miejscu!!! Wiem jedno, dobrze robisz że się odzywasz!!! Broń malca!! O może sama kup ten wieszak! I powiesz że jak nie oni ci go nie założą to sama to potrafisz zrobić, wcześniej znajdź już miejsce!!! Upieraj się tak długo aż ktoś z tobą pójdzie. Wiem mi to pewnie łatwo się mówi!!!

U ciekam na basen!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry