reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
witam nowa przyszla mamusie:-D
my dzisiaj odwiedzilysmy kolezanke i jej synka i omonela nas dostawa-wozek przywiezli i minelam sie z kurierem doslownie 5 minut:szok: no nic dowioza jutro:-)
ja znikam kapac szkraba.
isabell,ewa-milej i bezpiecznej podrozy :tak:

isabell rowniez zycze wam udanego czasu i wracajcie przede wszystkim calo i zdrowo. Juz sie spakowalas?
Ja tez zawsze mam problemy co i ile wziasc i zawsze wychodzi za duzo:sorry:

Witaj Justaaa;-)
Isabell i Ewa życze wam naprawdę udanego pobytu no i bezpiecznej, bezproblemowej podróży:tak:
Ja już nie mogę się doczekać 22 grudnia- mój Jarek i rodzice mają wolne od tego dnia i zaczniemy przygotowywać święta:-)

doveinred tak to ja Justyna tylko nie wiem czy akurat o mnie Ci chodzilo bo chyba sie nie znamy - ale w kadym razie bardzo mi milo.

A ktora z Was ma najblizej termin porodu? Moja kolezanka, dzisiaj wlasnie urodzila przez cesarskie ciecie w Edynburgu po 60 godzinach meczarni... mam nadzieje, ze u mnie pojdzie znacznie szybciej.

Witam wszystkie
Ciężka noc za mną, Maja dała popalić. Albo ma kolki albo się nie najada. 2 razy musiałam sprzedać ją mężowi bo myśłałam że nerwowo nie wytrzymam. Mam wrażenie że nic innego nie robie tylko ciągle siedze z cyckami na wierzchu.
Ja już prawie spakowana, jeszcze tylko kilka rzeczy i jedzonko na droge

reklama
witam sie z rana.ja juz na nogach-prasuje:no:
isabell wiem co przechodzisz z wyjazdem-ja nadal nie wiem jak my sie spakujemy z mezem jak tyle Amelkowych gratow do zabrania jest:confused2:jeszcze raz zycze dobrej podrozy i udanego urlopu:tak::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry