reklama

Mamy ze Szkocji

Ewa ty to szczęściara jesteś!!!! 35 minut patrzeć na swojego szkraba!!!!! Mój scan trwał 15 minut, które zleciały jak 5!! Miałaś czas na obejrzenie synka z każdej strony, hiii, po takim sprawdzeniu to już wszystko zdążyli zobaczyć pewnie po kilka razy!!!!!! I mają pewność że wszystko OK!!! Szczęśliwej podróży!!!

Dla Amelci wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesięcy życia!!!

reklama
Amelcia dziekuje za zyczonka :-D:-D:-D:-D dzieki dziewczyny:))) dzisiaj dostalysmy nowa spacerowke i ja jestem najbardziej zadowolona :-D:-D:-D:-DAmelkka tez woli patrzec na swiat a nie na twraze rodzicow tylko:tak::-D:-D:-D:-D

Hej dziewczyny troche mnie nie bylo a tak sie rozpisalyscie:-)
Witam nowa mamuske na forum:-)
Deveinred gratulacje dla Barnimka i maly lobuziak z niego:-D
Asiek gratuluje dziewczynki a tobie Ewa chlopczyka super ciesze sie z wami:-)
Azorek wszystkiego najlepszego dla Amelki:-)
Nas niestety dopadla ten wirus,maly w sobote w nocy wymiotowal, z niedzieli na poniedzialek my cala noc walczylismy na zmiane z meze wymioty i begunka,do tego maz maial wysoka temp.w pon zamowilismy wizyte domowa bo nie bylismy w stanie dojsc do przychodni wieczorek bylo juz troche lepiej ale jescze dzisiaj siedzimy w domu,jestesmy wykonczeni do tego maly czul sie juz dobrze i dal nam popalic czasami zaluje w takich momentach ze nie jestesmy w polsce bo nie mozna liczyc na zadan pomoc:-(mam nadzije ze bedzie juz lepiej ale do dzis prawie nic nie jedlismy:szok:
Isabell i Ewa bezpiecznej podrozy i udanego urlopu w polsce zycze i wracajcie szybko:-)
dobra uciekam milego wieczorku:-)

no to sie witam w deszczowy czwartek:tak:czemu tu nie ma sniegu???:no:ehhhh swiat wogole nie czuje tylko mam stresa przed lotem z Amelka:sorry::zawstydzona/y:no i kolezanka ktora pracowala kiedys w urzedzie powiedziala ze nie musze az tyle czekac na paszport i dowod wiec jak sie uda to w polowie lutego wracam do szkocji:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dobyyyy bo w walentynki mam rocznice slubu i sobie nie wyobrazam tak osobno i przez telefon czy skype jej obchodzic:no:

[edit] 9.05 PADA SNIEG PADFA SNIEG HEHEHEHEHE

Ostatnia edycja:
azorek u nas na leith padal

gasiorek- ej kochana a moze od nas biedaczek sie jednak zarazil?
kurcze u nas byly tylko jedna noc wymioty tak 4 razy a potem tylko rozwolnienie. Jak zrobil to na cale ubranko bo takie wodniste- kurcze pewnie od nas, biedulek.

Ostatnia edycja:
reklama
Heej.
a ja przespalam snieg, cos lezy na ziemi ale...
Moze pozniej bede miala wiecej szczescia.
\Dzis ruszam na zakupy swiateczne.Oboje mamy wolna wigilie:))super, co prawda pracujemy 26 ale co tam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry