reklama

Mamy ze Szkocji

Emilia- tyle bylo w zeszylm roku.

Załączniki

• IMG_0339.jpg
    IMG_0339.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0334.jpg
    IMG_0334.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC08456.jpg
    DSC08456.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC08458.jpg
    DSC08458.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Hej dziewczyny:-)
U nas wszystko ok choc ja jestem trochę przeziębiona...a Alunię przeraża i doprowadza do płaczu dzwięk wydmuchiwanego nosa:laugh2:
Wczoraj dla poprawy humoru zafarbowałam włosy( jak zwykle dwa opakowania farby...chyba musze ściąć te włosy:-p)
Jak tak piszecie to uśiadomiłam sobie, że jeśli chodzi o przygotowania do świat to daleko w polu jestem:sorry: Ale okna ostatnio umyłam więc w domu ładnie się zrobiło:-D

Isabell naprawdę życzę udanego pobytu. Choć z doświadczenia wiem, ze tkie odwiedziny, chrzciny i wszystko to bywają bardzo męczace i potem marzy się już tylko o powrocie do domu...:tak:

Hej no mnie tez chyba cos ominelo,fakt ze bylam z zeszlym roku w PL na swieta ale nawet nie slyszalam ze tyle sniegu bylo:szok:
Prawda slisko strasznie,dzisiaj to czlapalam sie do domu i dojsc nie moglam bo tak jezdzilam na chodniku:-D fajnie by bylo jak na swieta by troche sniegu bylo.
Deveinred prawda teraz to dopiero sie zacznie,szkoda tylko ze nie mam lazienki z wanna bylo by wygodniej a tak musiamy juz po malu szukac wiekszej wanienki a slyszalam ze czasami problem jest by dostac taka,moj maz caly czas powtarza ze jak maly tylko zacznie chodzic to mu kask kupimy taki ruchliwy jest, te nasze pociechy:-D:-D:-D
Emila ja ciasto to zawsze tak na oko robie wiadomo maka,troche oleju lub oliwy,szczypta soli i woda.
Farsz: do wody wrzucam grzybki suszone,potem gotuje az zmiekna i wyciagam i do tej samej wody wrzucam kapuste kiszona i gotuje tez az bedzie miekka.Na patelni podsmazam cebule i wrzucam pokrojone drobniutko grzyby i smaze i na koniec dodaje kapuste kiszona troche oliwy,sol i pierz i wszystko razem podsmazyc.Potem to juz tylko lepic pierogi:-)Mam nadzieje ze cos pomoglam:-)
Deveinred brzmi smakowicie twoje menu na swieta i pewnie takie tez bedzie:-) ja we wtorek robie bigos,a w srode salatki i rybe po grecku,ciasto, i sledzie w smietanie a karpia nie bedzie bo nie przepadamy .Jutro tez chyba okna umyje bo niedlugo nie nie bedziemy widziec:-D

To była Zima!! :-) :-D
Ja dziś byłam cały dzień w pracy i jutro również na 12. Pracować trza. hiii
Krokiety mam w zamrażalniku, pierogi kupne lecz już są, a i uszka ;-). Karp też już czeka. hii

Jak ja nie mogę doczekać się Ś W I Ą T!!!!!

Cieszę się z pogody za oknem!

Uciekam pomóc mężowi z ciastem, na jego jutrzejszą wigilijkę w pracy.

Asiek podaje nr do fizjoterapeuty 01312421945.Mozesz sie umowic na styczniowe spotkanie.
Ja jutro lece na basen a potem prosto do pracy, wiec zajrze wieczorkiem.Trzymajcie sie.

reklama
Witam my juz po spacerku,dzis myje okna a od jutra porzadne gotowanie:-D Myslalam ze dzisiaj nie dojde do domu tak slisko,jezdzilam razem z wozkiem:-D
Pusto tu ostatnio na naszym forum jak to przed swietami,ogarnela nas swiateczna goraczka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry