reklama

Mamy ze Szkocji

A ja za 10 dni bede tu miala tesciowa.Staram sie nastwaic optymistycznie-to tylko 3 dni:)
U nas problemy z nia sa zawsze,przed slubem-bo dluzej siedzimy u moich rodzicow(tam mamy znajomych, banki, dentyste!!!), po slubie bo mowie do niej tesciowa a nie mama (nawet dzien po slubie na domowych poprawinach zaslabla z tego powodu i wszyscy parzeli na mnie jak na morderczynie), no i za kazdym razem jak tam jedziemy to :moglibysmy im dach wymienic, zrobic lazienke, ogrodzenie.
Takze zero litosci dla nich.Bedziemy tak spedzali czas w Polsce jak nam pasuje!!!

reklama
Emila jakos wytrzymasz dobrze ze to tylko 3 dni,ja narazie nie moge narzekac bo od sierpnia nie bylo zadnej awantury,ale nie ukrywam ze tam tez rzadza pieniadze.
Moze w Mothercare beda mieli jakies plaszcze albo w New Look w Fort tam mieli ciazowe wiec moze bedziesz mogla cos przymierzyc innego,nie jest latwo tu z ciuchami ciazowymi.

Moje zakupy dzisiaj się nie udały, byłam w kilku sklepach i nic ciekawego nie znalazłam więc znowu stawiam na ebay.
Dzisiaj czekają mnie porządki w papierach, oj jak ja tego nie lubię, wogle to już mam dość tych porządków, mam nadzieję że do końca tygodnia całkowicie ze wszystkim się ogarne.
Emilia ja dzisiaj w primarku widziałam ładne kurteczki ala płaszczyki i wyglądały całkiem jak ciążowe, ja miałam ten sam problem w ciązy zresztą nadal mam bo wszystko w cyckach na mnie za ciasne
Wygoniłam dzisiaj mojego J do roboty, niestety tylko tej dodatkowej czyli drobne naprawy domowe i remonty bo on to sie juz calkiem zasiedzial, nic mu sie nie chce i o robocie wogle nie chce myslec a ja go gonie.

A tak poza ty to zamarzyły mi się dzisiaj wakacje, dziewczyny jeśli macie okazję to rezerwujcie, 2 tyg na wyspach kanaryskich albo Ibiza za niecale 400 funtow. Oj gdybym miala kase to od razu bym zarezerwowala.
Ja cos osttanio mam wilczy apetyt i chętkę na słodycze wiec z mojej diety nici

isabell - nie zalamuj, dzis w nocy smialam sie na glos jak dziecko, bo snilo mi sie lato gdzies nad woda ze znajomymi :-( i bylo mi tak cieplo i blogo, o boziu..... ja chce !!!

Nic spadam do wanny, dzieciaki juz w swoich pokojach, a ja zaraz siadam do kompa na dluzej ;-)

Wlasnie kobitki, gracie moze w Farmville na facebooku, albo inne gierki w sieci??

Witam
Nazywam sie Karolina i jestem mama 14- miesiecznej Natalki mieszkam w Edinburghu czy mogla bym dolaczyc do was na forum wiem ze nie nadrobie wszystkiego o czym piszecie ale postaram sie byc na biezaco i po malu poznam was wszystkie.

Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego Roku !

Kravat wiem ze Asiek ma farme na facebooku.
Isabell caly problem w cyckach:D Znalazlam dzis fajny plaszczyk w Bravissimo, za 40 funtow, w biuscie super tylko nie wiem jak duzy brzuszek mi urosnie wiec najpierw sprawdze w Mothercare.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry