reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Byliśmy na spacerze, Maje wytrzęsło po tych zaspach, strasznie zimny wiatr więc wróciłyśmy po 20 min do domu, ale to zawsze coś, teraz ogarnęłam kuchnie i gotuję obiad. Ja jutro rano mam wizytę w szpitalu na sprawdzenie bioderek u małej, potem mam wizytę u lekarza na sprawdzenie siebie po cesarce a w międzyczasie planuję przejść się po żlobkach i zacząć powoli coś załatwiać

Helol :)
Witam Brown.Kate :)
U nas leniwa niedziela, wczoraj poszlismy spac dopiero o 3.00 i dzisiaj nie mam ochoty na zadne spacerki i takie tam jakiekolwiek fizyczne odruchy :-) Wlasnie pichce kurczaka z ziemniaczkami. Filutek znowu sie przeziebil, a jeszcze wczoraj wyciagnelam ich na snieg i teraz pluje sobie w brode, tym bardziej ze we wtorek mlody idzie pierwszy raz do przedszkola :-(

No poza tym nasz Manfred zaginal :( nie pojawil sie od 4 dni.... Rozi dzisiaj sie strasznie przejela i narysowala jego portret zeby rozdac ludziom... kochana zabka.
Byly takie mrozy i mam nadzieje ze nasze kocie znalazlo jakies inne schronienie :(

W tym miesiacu znowu czeka mnie milion spotkan z terapeutami, psychologami i cala rzesza specjalistow, nie wiem jak ja dam rade, chyba mnie zaczyna to wszystko przerastac. No coz musze sie zebrac i przestac narzekac ;-)

Ooo i za pare tygodni tzn 5lutego przyjezdza tesciowa, na poltora miesiaca, mam nadzieje, ze sie jej u nas spodoba :confused:

No dziewczyny podobno ma byc juz cieplej, a wiecie co? Snily mi sie dzisiaj zonkile :-) to chyba dobry znak, prawda?
Dla wszystkich spragnionych wiosny :)

daffodil.jpg

Emilia - o to ja wczoraj wszamalam eklerki i paczki z Morrisonsa :-) i jak tu sie odchudzac ;-)
isabell - Rozi ma wiele supportow i wlasciwie od 2 lat jest pod opieka specjalistow, ma podejrzenie (wlasnie w tym miesiacu bedzie jednoznacznie wydana diagnoza - nareszcie) o spectrum autystyczne i dlatego tez od nowa trzeba przejsc przez wszystkie testy i milion specjalistow. Tak mamy co pol roku i juz troche jestem zmeczona tym wszystkim, ale przeciez to dla dobra zabki, wiec musze sie zebrac ;-)

Acha Maniek wrocil, ale tylko na chwile, wlecial do domu i zaraz chcial wyjsc i tyle go widzielismy, juz nie wiem jak go zatrzymac - tzn wiem, trzeba wykastrowac.... :dry:

Dziewczynki mi pasuje środa tylko że nie wiem ile będę czekała na paczkę z moim bio-oil a nie chce jeździć gdzieś za tym więc jakbym jeszcze nie dostała to możecie przyjść do mnie???:-)
Proszę
Emilcia mam nadzieje że się nie pogniewasz

reklama
Witam z rana. Jak tam dzisiejsze nastroje? Ja miałam pobudkę o 6 na karmienie i potem Maja już nie chciała zasnąć. Jak zeszłam na dół przygotować sobie i małej herbatkę to ona zasnęła ale ja już nie mogłam zasnąć. Dzisiaj mam trochę załatwiania więc pewnie pojawię się popołudniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry