reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Dziewczyny z Ediego, mam do Was wielka prosbe :tak::tak::sorry2:

Sluchajcie, czy mozecie mi powiedziec gdzie w Edim sa sklepy i jakie z kuchenkami?
Bo szukalam u nas, ale sa max 3 sklepy i maja pare kuchenek na krzyz, a poluje wlasnie na przeceny :-)
Jakbyscie byly w cometach i innych, to zwroccie uwage pls na przeceny, dobrze? PLsss :happy2:

U nas dzien nie zaciekawy,maz lezy chory juz od paru dni go bralo ale wczoraj wieczorem juz na dobre,do tego ta pogoda ,z lozka wstac nie moglam:-(
Kravat u nas jest centrum handlowe Fort Kidnart czy jakos tak i tam sa sklepy,my mamy kuchenke z Comet ale kupili ja wlasciciele mieszkania,jest tam tez argos i carry,ale wiem ze mozna dostac bardzo fajne w uzywanych sklepach,wygladaja czasami jak nowe
Emila nie zdazylam ci odpisac,trudno najwyzej nastepnym razem mi podrzucisz ksiazke albo jak bedziesz miala czas

Dzięki za mile spędzony czas!!! Powinnyście mnie częściej wyciągać z domu!!!

Jutro dzwonię do lekarza, i wezmę to zaświadczenie ;p.

Ostatnia edycja:
zapytam na pewno o te paczki bo n ie wiem dlaczego zostałysmy pominięte:wściekła/y:
Czemu kiepski dzien?? cos sie dzieje??
Ja dzisiaj ide do pracy na 6 do zamkniecia czyli do 11 juz mi sie nie chce jak tylko pomysle o tym.:no:
Jak ktoś ma ochotę to jestem w domu tylkok zadzwoncie wczesniej zebym nie poszla gdzies do sklepu. POZDRAWIAM SERDECZNIE

reklama
Cześć dziewczynki, znowu zima, żeby chociaż chodniki poodśnieżali to bym gdzieś poszła.
U mnie też kiepsko dzisiaj, brzuch mnie boli jak na okres, mąż mnie wkurza i nic mi się nie chce.
Almani jak tam rozmowa o prace???? Dostałaś??? Jeśli można wiedzieć to za jaką stawkę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry