reklama

Mamy ze Szkocji

Nie jesteś sama ja też tutaj zaglądam już posprzątałam piję kawkę i czekam na mężusia bo idziemy do miasta więc się później odezwę. Nic się nie martw będę cały czas zaglądać:-)

reklama
No wiem , ale sama jakos nie mam czasu ostatnio.
Isabelll ja nie pomoge bo sie na tym nie znam i nie orietuje.

Jestem wlasnie po wizycie z malym i jak 3 tyg temu mial 7 kg to dzis mial 6,97kg wiec we wtorek mamy wizyte u GP i on stwierdzi czy wyslac go na badania czy do dietetyka, wiec zobaczymy.

Postaram sie czesciej zagladac i pisac choc kilka zdan- slowo skalta :);-)

No i ja sie witam:-) Ostatnio tez troche mniej czasu mam,maly w ciaglym ruchu,jeszcze nie raczkuje ale ciagle cos robi,nie usiedzi w miejscu.Isabell ja sie na tym wogole nie znam ale zycze ci aby sie udalo i bede trzymala kciuki:-)
Deveinred oj to niedobrze mam nadzieje ze gp wam pomoze i gzies skieruje a wtedy to na pewno sie Bernimkiem zajma:-)
ja dzisiaj tez dzwonie do gp bo te krople malemu chyba nie do konca pomogly,pojde niech zobaczy bo moze trzeba do okulisty.
Dziewczyny co stosujecie na odparzenia,ja smarowalam bepanthenem albo sudokrem a maly ma teraz takie odparzenia,juz przeszlam na puder nawet i nie wiem czy to pomoze moze wy macie cos sprawdzonego?

Myśmy odparzeń nie mieli ale polecam rumianek i jak najwięcej bez pieluchy. Ja też nie poradzę sobie z tym pismem niestety bo za dużo problemów napotkałam po drodzę i nie wiem czy gra jest warta świeczki. Muszę iść z tym do prawnika. Najchętniej bym im nie odpuściła ale zobaczymy co prawnik powie.

No to ja na sam koniec:)
Caaly dzien w pracy dlatego mnie wcielo:)Jutro wolne-czyli kawka u Agi, a wieczorem moze joga:)
Wl;asnie obejrzelismy filmik W łonie matki - Filmy online, seriale online
No i hit tygodnia-Dzidzka miala wczoraj czkawke!!!!Tzn tak mi sie widaje bo jak na zwylke kopanie to jakos zbyt regularne bylo.
doveinred mam nadzieje ze wszystko w porzadku z Malym, to taki radosny dzieciaczek.Hmm moze ten typ tak ma?
Isabell trzymam kciuki!
Ewa a jak poszlo na zebraniu w pracy|?
Gasiorek lec do lekarza i daj nam znac!
Dobranoc:)

Witam z rana
Emilia no to super sprawa, moja Maja też miała czkawkę i to często i do tej pory jej zostało:-)
Ewa ja zebranie??
Ja muszę się pochwalić że Maja zaczyna się bawić zabawkami, jeszcze sama nie chwyta ale jak da się jej do rączki to jest przeszczęśliwa i oczywiście wszystko do buzi, no bo trzeba spróbować czy dobre.
Mój Kuba ostatnio był podziębiony no i mała znowu ma katar ale jak narazie jakoś sobie radzimy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry