reklama

Mamy ze Szkocji

Hejka Kochaniutke.
Witam juz tak nie z raza choc ja jeszzce w szlafroku siedze.... U nas jakos weekend minal, a ze bylam w pracy to tak jakos meczaco i teraz pewnie bede odsypiac az do kolejnego piatku......
Ostatnio juz liczylam okresy no dzis dostalam i za jakies 7 dni bedziemy sie zaczynac starac o nastepna pocieche wiec trzymajcie kciuki, moze sie uda za pierwszym razem....

Co do przedszkola to ja nie bede dawac Barnima, nie jestem zabardzo za tym by male dzieci oddawac a w szczegolnosci dla mnie bo moge ustalic wszystko dokladnie z praca i mi pasuje. Pewnie jak bym nie miala wyboru to bym byla zmuszona oddac do przedszkola czy do zlobka. Ale dopuki moge siedziec w domku to fajnie. Zreszta i tak za rok pewnie juz nas tu nie bedzie.

Pozdrawiwm Wszystkie mamusie milego dnia....

Kravat- no musisz nadrobic , oj tak...hi hihi

reklama
Dokładnie jeśli można opiekę nad dziecikiem zgrać z pracą to jak najbardziej nie jestem za przedszkolem. Niestety u mnie w pracy z nockami jest ciężko więc zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj chyba ciśnienie jest niskie bo pomimo kawy nie obudziłam się

Mam przerwe na luch to mam chwile na napisanie :-)

Ewa ja od samego poczatku pralam wszystko razem z naszymi ubraniam. Tylko zmienilam proszek i plyn do prania na NON-BIO a olyn do plukania na PURE. Zazwyczaj uzywam PERSIL i COMFORT.

Czesc dziewczynki:-)
Ewa co do proszku to ja od poczatku uzywam Fairy,na poczatku pralam tylko malego a teraz to juz wszystkie razem ale dalej w tym proszku,jak uzywam plyn to tez z tej firmy:-)
Deveinred trzymam za was kciuki:-)
My to tak moze za 2 lata,we wrzesniu planujemy powrot do pl,troche sie urzadzimy,moze gdzies pojezdzimy i wtedy sprobujemy:-)
A u nas kolejny zabek,kurcze ida jeden za drugim szkoda mi malego,teraz juz lepiej ale ostatnie dni to byl strasnie marudny jak nie spal to plakal:-(

Ostatnia edycja:
Co do proszku to ja używam fairy i płyn do płukania ten biały i narazie piorę małej rzeczy osobno i z Kubą też tak robiłam a jak miał chyba pół roku to zaczęłam prać razem z naszymi.

Hejka.
Dawid był w siódmym niebie jak poszedł do przedszkola. Zrobił mi papa dał buziaka i poszedł się bawić do dzieci. Ja w pracy siedziałam jak na szpilkach a pani przedszkolanka powiedziała że mały dobrze się bawił i nawet nie zwracał uwagi że mnie nie ma...

Dziękuje dziewczynki bardzo bardzo za odpowiedź :-)e
U mnie dzień jakoś zleciał aż do teraz właśnie dostałam smsa z prac że jutro spotkanie całego staffu nie mam pojęcia o co chodzi i aż się boje bo od kąd pracuje to nie było niczego takiego więc jutro o 16 45 okaże się o co chodzi jestem troche zdenerwowana bo nie wiem co się dzieje a nie powinnam się denerwować bbbbbbrrrrrr...:wściekła/y:

Aneczka to tak zawsze jest, my mamy denerwujemy sie w pracy i tylko spogladamy czy z przedszkola nie dzwonia jak telefon sie odzywa. A dzieci swietnie sie bawia i spedziaja milo czas. Oby tak dalej :-)

reklama
Witam dziewczynki,no az nie chce mi sie wierzyc ze tu taka cisza:szok:
U nas troszke snieg dzisiaj padal,a myslalm ze juz po zimie.
Kupilam dzisiaj malemu kubeczek po z poprzedniego wogole nie chcial pic,tan ma miekka koncowke wiec zobaczymy:-)
Ide dzisiaj do dentysty,nie to zebym sie stresowala ale jakos nie lubie za bardzo tam chodzic.
Aneczka no widzisz nie jest tak zle,teraz to juz bedzie tylko lepiej:-)
Milego dnia dziewczynki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry