reklama

Mamy ze Szkocji

Hej dziewczynki u mnie tez dzisiaj niezaciekawy dzien,jestem jakas zmeczona i niewyspana,Piotrek pirewsza pobudke zrobil sobie o 00.30 jak sie obudzilam to stal w lozeczku i sie smial ale jak go polozylam to zasnal ale potem pobudka chyba co godzine a do tego dzisiaj taka maruda ze szok:wściekła/y:
Deveinred no ja czasami probuje z nowosciami ale jak juz ci mowilam Piotrek nie zawsze lubi on najlepiej to tylko butla,miesiac prawie trwalo zanim chcial sprobowac flipsy czy ciastka, chleba tez nie chce itd ale bede dalej probowac,dzieki dziewczyny za odp.
Isabell na dziaselak ja uzywalalam bobodent ale nam nie za bardzo pomogl w boots kupilam taki proszek Ashton powder czy jakos tak i czasami pomagal to jest na rumianku,a do tego jak na prawde bylo zle to podawalam nurofen pomagal najlepiej,co do mleka to sa tu te kartoniki wiec mozesz cos sprobowac:-)
My juz spacer zaliczylismy wiec planow brak moze jak maly zasnie to i mi sie uda zdrzemnac

reklama
Dzięki, chyba jutro wybiorę się do boots i kupię, bo dzisiaj i tak dam jej paracetamol i czopa. My już po szczepieniu, co prawda płaczu było mniej niż poprzednio ale na początku tak się zaniosła że aż sina się zrobiła. Oj jak ja tego nie lubię. Tak naprawdę to nie wiem co mam wtedy zrobić. Następnym razem 3 szczepionki, chyba zwarjuję.

a odnośnie dzieciaczków to czasami tak jest że dzieci preferują mleko a czasami wogle mleka nie chcą i co zrobić. Mój Kuba jadł wszystko jak był mały, nigdy nie miałąm problemu żeby go na karmić bo co bym mu nie dała to mu smakowało, no jedynie kaszek za bardzo nie lubiał. Teraz za to praktycznie nic nie chce. Dla niego obiad to albo zupa albo kotlet albo filety rybne. Ziemniaki, ryż, surówka to można zapomnieć. śniadania też nie za wiele bo albo płatki z mlekiem, parówki lub chleb z serem albo szynką i to też zależy bo czesto ściąga z chleba i je tylko chleb. Za owocami nie przepada, za to jogurty i slodycze :tak::tak: mógłby jeść przez cały dzień. Herbaty nie wypije, jak mu dam ciepłe to poczeka aż wystygnie. No i fast food chociaż też nie wszystko. Mam nadzieje że Maja będzie lepiej jadła. Narazie posmakowała jej kaszka. Dawałam jabłko i banana ale strasznie się krzywiła. Muszę kupić w słoiczku bo tak to ciężko mi zrobić taką papkę. A właśnie czy można kupić same jabłka, bo widziałam jabłka z czymś tam ale samych nie. A odnośnie bananów to czy rózni się banan custard od tego drugiego, nie pamiętam co to było ale też tylko banan.

Taki sliczny dzien, a taki nie udany.Nic nie zalatwilam.Dzwonilam do IR po formularz do working tax credit, pani zadala mi kilka pytan i jak nie moglam sobie przypomniec numeru naszego poprzedniego mieszkania to stwierdzila, ze nie moze potwierdzic mojej tozsamosci i musi mnie umowic z doradzca: na spotkanie:)Rece mi opadly.Spotkanie mam we wtorek.Szoooooooooooook

Witam
Wczorajszy dzień fatalny, Maja marudna na maxa ale noc udana.
Emilia niestety tak to jest. Mój mąż kiedyś robił prze;ew ze swojego konta na moje i bank stwierdził że to za duża kwota i mu zablokowali konto, miał zadzwonić do nich więc zadzwonił pani zadała mu chyba z 10 pytań w którym na jedno się pomylił ale zaraz się poprawił więc co zablokowali też moje konto niby ze względów bezpieczeństwa i żeby odblokować to musiałam biegać do banku w którym zakładałam konto a nie do jakiegokolwiek oddziału. Koszmar. Z jednej strony fajnie że można tu wszystko załatwić przez internet i telefon ale z drugiej straszny bałagan w tym wszystkim mają.
Jakie plany na dziś dziewczynki. Ja muszę dokończyć prasowanie, odwiedzić boots i zrobić obiad chociaż po tym tygodniu gotowania cały czas to na gary patrzeć się nie mogę a wieczorem przyjeżdżają znajomi. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie lepszy

Hej,
mam nadzieje, ze dzis wszyscy mieli lepszy nastroj.
Przeczytalam 3 czesc zmierzchu...juz nie moge sie doczekac 4.Wczoraj czytalam prawie do 4 nad ranem,sama bylam w szoku.Wciagnelo mnie.
Trzymajcie sie dziewczyny

Hej
Fakt ostatnio jest tu cisza a teraz to już wogle głucho. U nas wczorajszy dzień udany na dzisiaj brak planów, pewnie spacer i może małe zakupy. ja znowu sama z dziećmi:-(:-(:-(

ja już mam dobry humor bo znalazłam w necie 5 część zmierzchu i jeszcze jedną książkę tej autorki bale maturalne z piekła. Czy ktoś przeczytał już intruza? Ja jakoś nie umiem się skupić na tej książce, nie wiem może początek jest taki dziwny bo komentarze o książce są dobre ale jakoś nie umiem, może po prostu spodziewałam się czegoś innego. Znalazłam też inną książkę o wampirach i nawet fajnie się czyta. Jeśli ktoś lubi drukowane to mogę wam podesłać linki

reklama
Hej dziewczynki w koncu mam chwilke :-)
My dzisiaj pojechalismy do Dalkeith do tego parku i chyba 3 albo 4 godziny chodzilismy taka fajna pogoda byla,potem obowiazki domowe i dopiero siadlam ale ciesze sie bo maz chociaz w weekend mi pomogl bo cos ostatnio strasznie plecy mnie bola,maly juz ciezki i ciagle tylko schylona jestem i takie tego skutki:-(
Mam nadzieje dziewczyny ze dzisiejszy dzien byl lepszy:-)
Ja na czytanie to teraz nie mam za bardzo czasu ale zawsze staram sie chociaz pare stron dziennie przeczytac a dalej czekam na nastepna ksiazke z ksiegarni chyba juz 2 tydzien a zawsze byla po 2 dniach cos juz watpie ze dojdzie:no:
Uciekam dziewczynki i do jutra:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry